Igrači Milana podržavaju Inzagija

Autor: Miloš Stanojević
petak 13.03.2015.
13:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Milana su jedinstveni po pitanju rada nekadašnjeg golgetera.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Iako klubu iz grada mode ne ide ni približno u odnosu na ono na šta su navikli navijači "Rosonera", igrači nemaju dilemu.

U ime svih igrača oglasio se 28 - godišnji desni bek, Ignjacio Abate.

"Svi igrači stoje iza trenera." - počeo je Italijan.

"Svi smo veoma bliski sa našim trenerom, jer imamo njegovu konstantnu podršku." - kaže fudbaler.

U italijanskim medijima sve češće se čuju priče o sve izvesnijem otkazu koji čeka Inzagija.

"Ovo nije briljantna sezona, ali mi ipak predstavljamo Milan." - naglasio je italijanski reprezentativac.

"Radimo sve intezivnije iz nedelje u nedelju i nadamo se da ćemo doći do važnih poena u duelima sa najjačim klubovima u "Seriji A"." - rekao je on.

Predstojeći mečevi su ključni za plasman kluba na kraju sezone.

"Mislim da ćemo uspeti da obezbedimo igranje u Evropi sledeće sezone. Moramo da uđemo u pobednički ritam, počevši od ponedeljka i meča sa Fiorentinom, iako znamo da će biti jako teško." - iskreno zaključuje Abate.

Milan se trenutno nalazi na 10. poziciji u italijanskom prvenstvu sa 35 bodova iz 26 mečeva.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 13.03.2015
14:25

Lopez- De Siljo, Rami, Aleks, Antoneli- De Jong, Van Hinkel- Cerci, Bonaventura, Menez-Destro. Eventualno Montolivo umesto Van Hinkela, ali Mark je prototip slabijeg kalibranza ono sto nama treba uz Najdzela. Takodje, (sve vecu) sansu treba pruziti i Masturu!!!nAbijati- Abate, Paleta, Boketi, Armero- Poli (znam da je centralni vezni, ali moram ovakonda bih ostao dosledan, a i ni po kvalitetu necu pogresiti), Montolivo ili Van Hinkel- Suso,nHonda, El Saravi- Pacini. Nadam se da od leta vise necemo videti sledece poluigracine: Agacija (3. golmana), Zakarda, Boneru, Meksesa, Zapatu, Albertacija, Esjena i Muntarija!

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 14.03.2015
10:58

Odlaze i Armero i Van Hinkel (vracaju svojim klubovima koji su nam ih pozajmilinod cega nismo imali nikakve koristi pre svega svojom krivicom), a zahvalio bih se po istom principu i Boketiju, Cerciju i Destru koji su takodje pozajmljeni tako da ih imamo samo 18 u timu, taman 11+7. Lopez-De Siljo, Rami, Aleks, Antoneli- De Jong, Montolivo-Suso, Bonaventura, Menez-Pacini. Klupa za rezervne igrace:nAbijati, Abate, Paleta, Poli, Honda, Mastur, El Saravi. Igrajmo ovako do kraja, alinmozda moze El Saravi na levi bok, a Menez u sredinu pa da Pacini bude dzoker.