Idealni Bane!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 18.09.2014.
11:56
Izvor: Sportske.net

Koliko je Branislav Ivanović poštovan i cenjen u fudbalskom svetu, podjednako od strane javnosti ali i kolega, svedoči i svojevrsno priznanje koje je srpski fudbaler dobio od Frenka Lamparda.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Možda je bio i subjektivan, ali sigurni smo da je proslavljeni fudbaler Čelsija, a sada igrač Mančester Sitija imao opravdane i sasvim argumentovane razloge zbog kojih je kapitena srpske reprezentacije uvrstio u svoj - Idealni tim svih vremena!

Jutjub kanal Mančester Sitija objavio je video u kome Frenk Lampard bira svojih idealnih jedanaest, najbolji tim sveta.

Odabrao je formaciju 4-4-2, a u timu je i Bane!

"On je veoma snažan fudbaler, sjajan saigrač i fenomenalan desni bek.", kratko je prokomentarisao Frenk Lampard.

bane

Ne čudi da se na njemu nalazi nekoliko fudbalera Čelsija, Lampardovih saigrača u čije se kvalitete lično uverio, ali Englez je u svoj idealni tim uvrstio i Kristijana Ronalda, Gareta Bejla, Andresa Inijestu, Ćavija Ernandeza i Lea Mesija.

Naš Bane je u odabranom društvu, tu su još Plavci – Petr Čeh, Ešli Kol, Džon Teri, Didije Drogba, ali i Vensan Kompani.

Lepo je videti Baneta u ovakvom društvu, ovo je samo još jedno u nizu (svojevrsnih) priznanja koje dobija naš fudbaler. Naime, Ivanović je nedavno opisan kao najvažniji fudbaler Čelsija u tekućoj sezoni od strane engleskih medija, njegovo ponašanje na terenu, ali i van njega služe kao primer i model ponašanja jednog profesionalnog fudbalera.

Svaka čast.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke