Ibrin uslov za ostanak u Junajtedu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.03.2017.
09:52
Izvor: Sportske.net

On je rekao svoje, na potezu je klub...

Martin Rickett/PA via AP
Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

I dalje stižu informacije o mogućem odlasku Zlatana Ibrahimovića u Ameriku.

LA Galaksi je spreman da ga učini najplaćenijim igračem lige, a Šveđanin bi svakako radije preko Atlantika, nego u Kinu, gde bi mogao da uzme veći novac.

Mino Rajola jeste pregovarao sa Aleksi Lalasom, legendarnim američkim reprezentativcem koji je direktor MLS franšize, ali Zlatan želi da ostane u Junajtedu.

Cilj je osvajanje Premijer lige. On veruje da Murinjo može za dve ili tri godine da stvori šampionski tim i hoće da bude deo projekta.

Međutim, Šveđanin traži da njegov ugovor bude produžen, ne na jednu, već dve godine. To bi mu dalo više vremena da zaokruži karijeru, da posle titula koje je osvajao sa Juventusom, Interom, Milanom, Barselonom i Pari Sen Žermenom, stigne i do krune u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 20.03.2017
14:29

Covek koji pravi razliku na terenu! Ne mogu da verujem da neki ljudi stavljaju njega i Lukakua u istu recenicu.

avatar
Martial999
Monday, 20.03.2017
12:35

Свака част Ибри, али треба довести Лукакуа и решити питање нападача дужи низ година...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.03.2017
12:29

Da se preimenuju u Milan? :-D

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 20.03.2017
12:10

Mnogi ne vole Ibru ali on je jedan od najvecih sampiona u istoriji fudbala. Gde god je bio ,osvajao je titule i bio je vrlo cesto i najbolji strelac tih timova. Toliko klubova i liga je promenio i samo je bio jos bolji ,svuda se prilagodio i bio glavni igrac. Evo i s ovoliko godina je jedan od najbojih strelaca u Engleskoj

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 20.03.2017
13:30

Ali gde god da je bio, svugde je tim trpeo zbog njegovog temperamenta i ega. On jeste postigao dosta golova ali treba uzeti u obzir koliko je samo vrhunski šansi promašio sto je nedopustivo s obzirom da se cela naša igra bazira na tome da se njemu stvaraju šanse. Covek je prestar i Murinjo ga nikada ne menja, ako ostane posle ove sezone Junajtedu nikako ne može da izdobri.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 20.03.2017
15:53

On je u karijeri bio poznat kao igrač koji daje golove iz nemogućih pozicija, dok masi zicere. Inače u Junajtedu je promašio 21 veliku šansu, dok je ostatak tima promašio 23.

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 20.03.2017
15:33

To je mozda i jedini nedostatak kod Ibre,taj manjak timskog duha,cela igra se svodi na to da on sutira ili bar asistira ali nije on kriv sto treneri to traze od svog tima ,on nije ni u jednom klubu bio kao sto je ,npr Mesi u Barsi pa da moze da se mesa u odluke trenera i tima i da njegova rec ima takvu tezinu. Jednostavno on je vrhunski strelac i to treneri zele da iskoriste pa svoju igru usmeravaju ka njemu. Isti slucaj je Lukaku u Evertonu,mozda ne toliko izrazeno ali to je to. Ovo za sanse se ne slazem u potpunosti jer je davao golove iz nemogucih pozicija i postizao neke golove koji se i sad prepricavaju i bice prepricavani jos dugo .Svakome se desi da promasi neki zicer i to je fudbalski i ljudski

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 20.03.2017
12:03

Odlican je igrac ali nekad bas ne zainteresovan dobar u 16 ali prespor za kontre. Najbolje se vidjelo kad je rashword igrao spica kako utrcaje izmedzu stopera samo je neiskusan jer je i protiv celzija promasio zicer i protiv milzbroa zato bi za spica naj idealni bio lakazet ili obamejang. Gledao sam psg-lion pastore je odigrao fantasticno 2 asistenice bilo ih je jos ali su njegovi saigraci fulali. Mou treba da dovede Lakazeta i kao pleya Pastorea i bila bi brza igra i protok lopte.

avatar
JesseLingard14
Monday, 20.03.2017
11:52

Treba mu dati ugovor na jos 1 godinu sa klauzulom za produzenje na npr 20+ golova u sezoni sledecoj

avatar
Monday, 20.03.2017
11:48

Samo sputava mlađe igrače, primjer je sto izvodi svaki slobodnjak a meda ne moze, ne treba nam,zahvaliti mu se na kraju sezone pa nek ide u milan il gdje god hoce, mi moramo dovesti lukakua ili nekog slicnog.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 20.03.2017
13:46

A lukako ce kod vas rasirenih ruku doci , !! Njegaje prevodilac oterao i tako da dok vam je on na klupi nece nikako on kod vas doci

avatar
MANUTD
Monday, 20.03.2017
17:50

Ajde sto izvodi slobodne udarce ali sto ih izvodi dobro.

avatar
The Truth
Monday, 20.03.2017
11:07

Veliki rizik za Junajted bi bio da mu produzi ugovor na dve godine,ali bi moglo da im se isplati.

avatar
mrancic
Monday, 20.03.2017
11:00

Nije dobro.Junajted prema njemu kreira igru,sporu i predvidljivu.Tu se neće naigrati i Lakazet,ni Beloti,ni Grizman ni Mbape.Učinio je dosta za Junajted i za godinu dana.Sem njega u Junajtedu nema mesta za još nekol:ko fudbalera.Očito da Junajtedu odgovara 343 koju nije izmislio Konte ali se videlo da u toj formaciji nema nesta bar za 4 fudbalera.Pitanje šta će biti iduće godinevi za nekoliko mladih fudbalera.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 20.03.2017
11:51

Potpuno se slazem za prelazak na formaciju 3-4-3 ova trojica moraju biti jako brza igraca a zlatan to nije marsijal-lakazet-miki su idealni za tu formaciju ali iza njih treba jos dobrih vezni kao i odbrambenih igraca. I Aleksis sancez bi bio odlican da se dovede mada tesko da ce arsenal pustiti nekog u junajted ali se desavalo i to Van Persi bio kapiten i u top formi tad pa dosao u junajted.