Ibra optužuje Pepa što nema titulu u LŠ!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.09.2014.
21:39
Izvor: Beta

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je danas da su ga loše odluke njegovog nekadašnjeg trenera u Barseloni Pepa Gvardiole koštale osvajanja Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Kin Cheung
Beta/AP Photo/Kin Cheung

Povezane vesti

Ibra smatra da je Gvardiola glavni krivac što nema titulu u Ligi šampiona!

"Mi smo nesumnjivo imali najbolji tim na svetu, ali nismo uspeli da osvojimo Ligu šampiona zbog nečijih loših odluka", rekao je Ibrahimović za francuske medije.

Švedski fudbaler je za Barselonu igrao od 2009. do 2011. godine kada je na klupi katalonskog kluba bio sadašnji trener Bajerna Pep Gvardiola.

U sezoni 2009/10. Barselona je ispala u polufinalu Lige šampiona od Intera, a Ibrahimović je drugu sezonu u klubu proveo na pozajmici u Milanu.

Ibrahimović je u PSŽ-u od 2012. godine, a sutra njegov klub igra protiv Barselone u drugom kolu Grupe F Lige šampiona. Medjutim, Ibrahimovića neće biti na terenu jer se još nije oporavio od povrede pete.

"PSŽ i dalje uči. Klub je nov u Ligi šampiona, stičemo iskustvo i svake godine smo sve bolji. Dva puta smo bili u četvrtfinalu, a siguran sam da ove godine možemo i dalje da odemo. Ako osvojim Ligu šampiona to će biti sjajno, ako ne osvojim - to neće biti neuspeh", kazao je Ibrahimović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke