Ibra "okrečio" Marsej

Autor: Boban Filipović
nedelja 04.10.2015.
23:09
Izvor: Sportske.net

Tri penala na derbiju 9. kola Lige 1, Zlatan pretvorio dva u gol i tako postao najbolji strelac u istoriji PSŽ-a. Olimpik poražen napušta Pariz.

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Gosti su poveli na 'Parku Prinčeva' posle pola sata igre, Barada je asistirao Batšuaiju koji nalazi put do Trapove mreže.

Ipak, do odlaska na odmor preokret, dva penala za 'Svece' oba puta je odgovornost na sebe uzeo Zlatan Ibrahimović, oba puta je bio precizan, Šveđanin je večeras imao veliki motiv, sa ova dva gola pretekao je Pedra Pauletu sa vrha liste strelaca Parižana.

Nakon deset minuta igre u nastavku penal i za goste, Barada je stavio loptu na 'kreč', ali nije bio precizan te propušta šansu da poravna rezultat.

Loran Blan je izveo 'Ibrakadaburu' iz igre 20-ak minuta pre kraja, ovacije sa tribina za najboljeg strelca PSŽ-a i istoriji.

Ostalo je 2:1, akutuelni šampion se ponovo odlepio na pet bodova prednosti u odnosu na prve pratioce Anže i Kaen.

Na utakmicama Lige 1 odigranim ranije danas Monako i Ren su u Kneževini remizirali, bilo je 1:1, Kaen je na svom terenu minimlacem savladao Sent Etjen i pretekao ga na tabeli, a najviše golova palo je u Lorijenu gde je domaćin savladao Bordo sa 3:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 04.10.2015
23:11

Boli ga bas nos onaj veliki, zamislite da je dosao medju ove osakacene, zatrazio bi transfer odmah na zimu!