Ibra 'na tapetu'

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.03.2015.
14:30
Izvor: Beta

Iako se izvinio, Ibrahimović je predmet žestoke kritike u Francuskoj.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Disciplinska komisija fudbalske lige Francuske sastaće se kasnije ove nedelje kako bi raspravljala o eventualnoj kazni za igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića.

PSŽ je sinoć izgubio od Bordoa sa 3:2, a Ibrahimović je posle tog meča izgubio živce i javno kritikovao sudije.

"Za 15 godina nisam video sudiju kao što je ovaj... u ovoj usr***j državi. Ova država ne zaslužuje ekipu kao što je PSŽ", rekao je sinoć Ibrahimović.

Ibrina izjava razljutila je javnost, oglasili su se i vodeći ljudi iz političkog sveta, poručivši Ibrahimoviću da 'začepi i igra fudbal', te da napusti državu ukoliko je nezadovoljan.

On je danas istakao da se to što je izgovorio ne odnosi na Francusku i francuski narod, već da je govorio "samo o fudbalu".

"Ovo nije bio prvi takav slučaj i muka mi je više toga. Iskreno se izvinjavam svima koje sam uvredio ili koji su pogrešno razumeli moju nameru"
, napisao je Ibrahimović na svom Fejsbuk profilu.

Fudbalska liga Francuske je danas saopštila da je dobila izveštaj sudija sa tog meča i da će se disciplinska komisija sastati u četvrtak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Monday, 16.03.2015
16:15

Sad je period lozenja na ovaj marketinski projekat. Zaboravice se ovakve izjave kao i to sto je i odbio da poseti dete na samrti jer ce da da neku zabavnu izjavu o protivnickim igracima.