Ibra: "Muzej mi je dovoljno veliki i bez pehara Lige šampiona"

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 27.12.2015.
17:39
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović smatra da je već osvojio dovoljno trofeja u svojoj karijeri.

Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk
Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk

Povezane vesti

Fudbaler PSŽ smatra da, nedostatak pehara najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja, nikako ne umanjuje uspehe u njegovoj karijeri.

Švedski napadač je u karjeri osvajao trofeje sa ekipama Ajaksa, Intera, Barselone, Milana, i PSŽ, ali mu je trofej Lige šampiona uvek izmicao.

Ova sezona mu je možda i poslednja šansa da 'ispravi nepravdu', i daće sve da se sa 'Svecima' popne na evropski tron.

"Još uvek nisam osvojio Ligu šampiona, ali će mi karijera biti jednako uspešna ako mi to ne pođe za rukom. Moj muzej je dovoljno veliki", rekao je Ibrahimović.

"Imao sam priliku da igram u timu sa fudbalerima koji su uspeli da osvoje sve trofeje. Videćemo da li ćemo uspeti da se domognemo tof trofeja ove sezone, ali u svakom slučaju sam prezadovoljan svojom karijerom", zaključio je Ibrahimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING(guapo)
Sunday, 27.12.2015
19:01

Kratko i jasno Serija A kad je bila najjaca liga na svetu nije dao za Juventus gol skoro godinu dana u prvenstvu,u Spaniji je propao,od Engleske je bezo kao djavo od krsta...u LS u nokaut fazi se nikada nije video uglavnom je bio Kasper,davao je golov kad je Seriji A drasticno propala sada to radi u smesnoj Ligi 1.to su cinjenice The KING uvek ima poentu.

avatar
Sunday, 27.12.2015
20:16

Napravi fudbalski blog

avatar
M. Skrtel
Sunday, 27.12.2015
22:14

Zlatan je jedinstven iz razloga što je izuzetno visok, a ima fantastičnu tehniku i kontrolu lopte. On je po meni kompletan igrač ,a mislim da nije u redu da ponizavas i nipodastavas kvalitet neke lige(Seria A, Liga 1).