Ibra i Di Marija pokorili ''Velodrom''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.02.2016.
23:07
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se šampionski pohod Pari Sen Žermena u francuskoj Ligi 1. ''Sveci'' večeras dobili i derbi protiv domaćeg Marseja i upisali 22. trijumf u 25 odigranih kola!

Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk
Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk

Povezane vesti

Predvođeni svojim prvim zvezdama Zlatanom Ibrahimovićem i Anhelom Di Marijom, fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su večeras na ''Velodromu'' ekipu Marseja rezultatom 2:1.

Trijumf lidera i aktuelnog šampiona najavio je Ibrahimović vodećim pogotkom posle samo dva minuta igre, a na asistenciju Maksvela sa leve strane - 0:1.

Domaći su potom preuzeli inicijativu, pokušavali da izvrše pritisak pred golom PSŽ-a, a takva igra isplatila im se u 25. minutu, kada je Kabela odlično šutirao sa preko dvadeset metara, proturio je loptu Davidu Luizu kroz noge i poslao je u donji desni ugao gola golmana Trapa - 1:1.

Mogli su domaći kasnije i do preokreta, ali svoje šanse nisu iskoristili. Trenutak odluke dogodio se u 71. minutu meča, kada se Zlatan Ibranimović majstorski izborio za jednu loptu u kaznenom prostoru domaćih, zatim uočio Di Mariju koji se sjajno oslobađa čuvara i šalje loptu u mrežu - 1:2!

Golove sa ''Velodroma'' možete da vidite OVDE.

Tako je Pari Sen Žermen ponovo došao na 24 boda razlike u odnosu na drugoplasirani Monako, dok je Marsej ostao deseti sa 34 osvojena boda.

Ranije danas, Sent Etjen je kao gost deklasirao ekipu Bordoa sa 4:1, dok je Lil igrao nerešeno, 1:1 sa ekipom Rena.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 08.02.2016
10:31

Psg mogu i s juniorima do kraja Kakva dominacija !

avatar
Real-an
Monday, 08.02.2016
04:25

Sad mogu da se spremaju maximalno za ligu sampiona , samo da luiz skupi noge i bice psg tezak zalogaj za sve ,Ibra majstor sta reci...

avatar
Milos Bogdanovic
Monday, 08.02.2016
00:13

Ma nek prica ko sta hoce, ovaj Ibra je najkompletniji spic danasnjice :)