I vama su smešni "večiti"? Evo kako to rade u Hrvatskoj!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
12:04
Izvor: Sportske.net, regionalexpress.hr

Sama završnica prvenstva je i u Hrvatskoj, gde bi zagrebački Dinamo danas mogao i definitivno da ostane bez titule koju je godinama unazad osvajao.

hns-cff.hr
hns-cff.hr

Povezane vesti

I tamo su tenzije sve veće, ''Modri'' se teško mire da gubitkom trona, a Riječani bi danas u Koprivnici protiv Slaven Belupa mogli da reše sve dileme oko šampionske titule.

Prethodnih dana spekulisalo se da će Zagrepčani premirati ekipu Slaven Belupa, što su sa Maksimira potom demantovali, ali zanimljiva su najnovija dešavanja i u redovima njihovih današnjih rivala.

Dinamo se na svom terenu sastaje sa ekipom Istre, trenutno sedmoplasiranom, a hrvatski mediji danas pišu o haotičnim dešavanjima u ovom klubu.

Naime, portal ''Regional Express'' je došao do saznanja da su pred put u Zagreb igrači Istre jednoglasno otkazali poslušnost treneru Mariju Totu!

Nezvanične informacije govore da se Tot zamerio igračima ''zbog dvostruke igre'' koju je igrao - navodno je jedno govorio njima, a  radio prema instrukcima uprave kluba.

Pomenuti izvor navodi i da je u poslednja dva dana sukob eskalirao do ivice fizičkog obračuna, ali da iz kluba niko ne želi da govori na tu temu.

Dakle, imajući sve ovo u vidu, Dinamo danas ne bi trebalo da ima težak posao, pogotovo što je Istra vezala i četiri uzastopna poraza u prethodne četiri utakmice, ali mnogo će zanimljivije biti ono što se bude dešavalo u Koprivnici. ''Modri'' se nadaju da će ih Slaven Belupo jako obradovati večeras...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke