I Srbin među kandidatima za Rafinog naslednika?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.12.2014.
10:39
Izvor: Sportske.net

Benitezov posao nije siguran, a eventualni poraz u Superkupu danas u Dohi bi mu dodatno zaljuljao stolicu. De Laurentis ima tri alternative.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

U Napoliju nisu zadovoljni sezonom, Benitez je daleko od produženja ugovora, a mediji forsiraju priču o eventualnim naslednicima.

Napolitanci danas protiv Juventusa igraju Superkup u Dohi, ako ne osvoje trofej to će pojačati pritisak na Španca.

U javnosti figuriraju tri imena, jedno je Lućano Spaleti koji posle otkaza u Zenitu prima novac od Rusa i ne radi ništa, drugi je Montela, a treći Siniša Mihajlović.

Srbin je, prema tvrđenju medija želja De Laurentisa ali za sada nema naznaka da je o tome razgovarano. Pretpostavlja se da sam Mihajlović želi da završi posao u Sampu ove sezone i da čeka poziv Intera u junu.

No, sve to je na dugačkom štapu, Napolitanci traže pojačanja za januar, Gabijadini je siguran, a verovatno stiže i Hrvat Strinić kao slobodan igrač iz Dnjepra. U veznom redu pominju se Mario Suarez iz Atletika i iskusni Tulalan, kao i Lukaš Leiva, ali za sada nema naznaka da će neko od trija pojačati sigurno vezni red Benitezovog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 22.12.2014
11:54

ako se misli vaditi na Juventusu da spasi klupu e onda samo jos cetkicu za zube da spremi u torbu pa moze krenuti a moze i s Garsiom onako za kraj zasvirati jednu oprostajnu serenadu