I Seltik ima svog Vlahovića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2016.
14:01
Izvor: Sportske.net

Fudbalska ličnost dana u Škotskoj je 16-godišnji fudbaler Seltika Džek Ejčison, koji je juče postigao svoj prvi prvenstveni gol i seniorskoj konkurenciji.

Twitter, Celtic Football Club
Twitter, Celtic Football Club

Povezane vesti

Džek Ejčison je debitovao za Seltik u meču protiv Madervela (7:0), a ono što je posebno zanimljivo, jeste to što je postigao gol već u prvom kontaktu sa loptom po ulasku u igru i tako postao najmlađi strelac u klupskoj istoriji.

Naravno, posle meča je postao glavna fudbalska ličnost u tamošnjim medijima, s obzirom da je ekspresno najavio da izrasta u vrhunskog fudbalera.

Njegov gol možete da pogledate u prilogu, a iz naše perspektive bi moglo da se napravi poređenje sa njegovim vršnjakom, napadačem Partizana Dušanom Vlahovićem.

Tek nešto više od mesec dana je Vlahović stariji od Ejčisona, (Vlahović rođen 28. januara, a Ejčison 5. marta 2000.), ali za razliku od mladog Škota, on čitavog proleća nastupa za Partizan, postigao je i nekoliko važnih golova, poput onog u finalu Kupa protiv Javor Matisa i već je skrenuo pažnju na sebe od strane brojnih evropskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke