I Roma našla trenera, sve velike italijanske klupe popunjene!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.05.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je dogovor postignut, pa barem kada su klupe u pitanju, u Italiji ovog leta neće biti senzacionalnih vesti.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Hajde da krenemo redom, šampion Juventus će produžiti ugovor sa Alegrijem, spremni su da mu ponude 7 miliona evra, koliko imaju Iguain i Dibala da ostane, bez obzira na ishod finala u Kardifu.

On će produžiti ugovor, iako se pisalo o odlasku u Englesku.

Inter se odlučio za Spaletija, pošto je Konte, a pre toga i Simeone nemoguća misija.

Milan ostaje sa Montelom, izborio je plasman u kvalifikacije za LE i novi vlasnici su ga ubedili da ostane.

Sledeća je Fiorentina, Stefano Pioli će zameniti Paula Souzu.

I pored nesuglasica sa vlasnikom, na klupi Napolija neće biti promene, Mauricio Sari ostaje pod Vezuvom. I Lacio neće menjati trenera, posle odlične sezone Simone Inzagi je čovek od poverenja.

Miodrag Bozovic Euzebio Di Francesko

I na kraju Roma. Spaleti ide u Inter, a sledeće nedelje biće promovisan Euzebio di Frančesko. Igrao je za Romu, odlično se pokazao u Sasuolu, zanimljivo odbio je Milan prošlog leta ocenivši situaciju u klubu kao haotičnu.

Di Frančesko se pominjao kao Alegrijev naslednik u Juventusu, ali od toga nema ništa. Za vikend će biti finalizovani detalji, posle utakmice poslednjeg kola, očekuje se da sa Di Frančeskom iz Sasuola u Rim stigne Lorenco Pelegrini, a sada mediji spekulišu da bi Roma mogla da kupi i Berardija kao Totijevog naslednika.

No, sačekajmo, ipak čini se da nema prepreka i da će čovek koji je nosio dres Rome od 1997. do 2001. i otišao posle osvojenog "Skudeta", sada voditi Romu sa klupe. Pre Sasuola, radio je u Lećeu, dve sezone u Peskari, a trenersku karijeru je počeo u Lanćanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Radulović
Thursday, 25.05.2017
09:55

Di Francesko, Pelegrini i Berardi, ne moze bolji pocetak prelaznog roka.

avatar
Oldboy
Thursday, 25.05.2017
09:46

A gde će Paul Souza?

avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
10:55
avatar
Ελβιρ Χρλε Χρστικ
Thursday, 25.05.2017
13:19

Zenith ...realna destinacija...i ona nerealna Borusia D.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 25.05.2017
09:43

Italijani najbolji treneri ali nema nikog na klupi njihovih najvecih klubova. Anceloti, Konte, Lipi, Kapelo svi su van. Dobro Fabio je trenutno bez posla ali poenta moje price nema nista od italijana sledece godine u evropi. Sledi dominacija engleza. 3 ili 4 tima u 1/2 finalu sledece sezone zivi bili pa videli!

avatar
ddr16
Thursday, 25.05.2017
11:13

oni imaju poslednjih godina 1 ili 2 tima u 1/4 finala,kakvo crno polufinale sa 3 engleska tima,niko od njih nece moci da izbaci bajern,real,barsu,juve. imaju najujednaceniju ligu i tu se mnogo trose,juve protiv peskare,krotonea i slicnih moze da odmara igrace,tamo mora da se igra mnogo ozbiljnije svaka utakmica i to se oseti u ligi sampiona,realno ove sezone engleski timovi su bili smesni po evropi ( i ls i le),tesko da ce se preko noci to promeniti koliko god para ulozili..junajted je izuzetak,ali nisu potrosili preko 150m da bi igrali le,koju vecina ne uzima ozbiljno...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 25.05.2017
12:45

Englezi nemaju mesta pored spanaca...real,atletiko pa i barsa su klasu iznad

avatar
amigo999
Thursday, 25.05.2017
09:31

Allegri jedan od najboljih na svetu(ili najbolji, bolji rezultati od Kontea!!!), Sari je vrhunski trener, Spaleti je dobar, prvi put ce dobiti pojacanja i budzet koji nije dobio od Rome.... Di Francesko je nepoznanica za velike klubove....Montela? Videcemo ova dva mlada trenera...

avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
09:28

Bojim se da ce Vincenco Montela sledece sezone biti nasa najslabija karika, a jedna od najslabijih ce biti sasvim sigurno i izvesno. Bas me zanima kome je stvarno nudjeno da dodje (makar onako zaobilazno), odnosno s kim su sve razgovarali na tu temu, to bi nam dosta otkrilo. Sve velike ljubavi su tuzne, a moja je najtuznija...