I Miha nemoćan pred sve boljim Lacijom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.03.2017.
22:46
Izvor: Sportske.net

Rimljani nastavili seriju pobeda i svoj pohod ka mestu koje vodi u Ligu šampiona!

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 28. kola italijanske Serije A, Lacio je na svom terenu večeras savladao ekipu Torina rezultatom 3:1.

Do četvrte uzastopne pobede ''Nebesko plavi'' su došli golovima u finišu meča, pa su ponovo na četiri boda manje od trećeplasiranog Napolija.

Posle prvog poluvremena bez golova, Lacio je poveo u 56. minutu, golom Imobilea posle centaršuta Baste sa desne strane terena.

Mihajlović je reagovao izvođenjem Ljajića iz igre, a na teren je poslao Maksija Lopeza, koji je u 72. minutu doneo izjednačenje Torinu - 1:1.

Tim rezultatom ušlo se u sam finiš meča, a onda dva brza gola domaćih - prvo Keita u 87, pa Anderson u 90. minutu za konačnih 3:1.

Torino je ovim porazom ostao na 10. mestu sa 39 bodova, a u Mihajlovićevom timu starter je bio i Saša Lukić koji je odigrao svih 90 minuta.

U pobedničkoj ekipi, ceo meč odigrali su i Basta i Sergej Milinković Savić, dok je Filip Đorđević utakmicu odgledao sa klupe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Tuesday, 14.03.2017
12:46

Bice neizvjesna borba za 4 mjesto :)

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 13.03.2017
23:55

Apsolutno zasluzeno,ali mislim da je trebao biti korner za Torino u akciji koja je prethodila golu Keite.Opet se dosta promasivalo,posebno Parolo,odbrana spakovala u dzep Belotija,a onda dobili jeftin gol i zamalo sve prosuli.Sergej danas nesto slabiji,jos je pogresio kod gola Lopeza,ali zato Basta odlican,kao i Lukaku.Moram da pohvalim Lukica koji je veceras bio najbolji u Mihinom timu,velika steta sto smo ga pustili za onako mizernu svotu.

avatar
Monday, 13.03.2017
23:54

Imobile je mogao uvaljati jos jedan da je bio ozbiljan. Anderson i Keita posebno odusevili.