I Crna Gora ima svog ''Simeonea''?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.10.2016.
00:02
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Ovakav kompliment do sada sigurno još nije dobio...

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Posle izvanrednih rezultata u prva tri kola kvalifikacija za Mondijal u Rusiji, reprezentacija Crne Gore i njen novi selektor Ljubiša Tumbaković zaslužuju sve pohvale.

Tumbini ''Sokolovi'' zauzimaju prvo mesto u svojoj grupi sa sedam osvojenih bodova, a jedan od najzaslužnijih za ovakav izgled tabele svakako je Stefan Savić, defanzivac madridskog Atletika.

Stub odbrane ''Jorgandžija'' i reprezentacije Crne Gore je u intervjuu za ''Blic'', a pod naslovom ''Tumbaković je crnogorski Simeone'' istakao da je za njegove sve bolje partije zaslužan i popularni Tumba, a ne samo Dijego Simeone.

''Zadovoljstvo je raditi s Tumbakovićem. Uneo je pozitivnu energiju, trener je sa iskustvom koji drži atmosferu. Prepoznao je da radi s fantastičnom grupom igrača. Imam još da učim od njega, kao i od svog trenera iz Atletika'', istakao je Savić.

Osim njega i Tumbakovića, u reprezentaciji Crne Gore je i još nekolicina bivših igrača Partizana, poput pomoćnika selektora Bate Mirkovića, pa aktuelnog prvotimca c rno-belih Marka Jankovića, onda Tomaševića, kapitena Jovetića, golmana Božovića...

''Igrom slučaja, ispalo je tako. Ima nas crno-belih u ekipi napretek. To je divan podatak, za mene poseban. Proveo sam fenomenalnu godinu u Partizanu, jednu od najboljih u njegovoj istoriji. Osvojio sam u Humskoj duplu krunu, igrao Ligu šampiona'', dodao je Savić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Monday, 17.10.2016
09:25

Savic je svetska klasa, uz Savica rastu i drugi igraci, zato je dobro imati igrace svetske klase u ekipi, tu je i Jovetic

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
08:57

I Simic je Grobarcina. Da li Simon Vukcevic jos uvek igra za CG ili se oprostio od reprezentacije?