''Hvala ti, Stivi Dži''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.05.2015.
00:25
Izvor: Sportske.net

Brojne poruke podrške večeras dobija Stiven Džerard, koji se večeras oprostio od navijača Liverpula na ''Enfildu''.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Zadovoljstvo što su imali prilike da igraju sa njim, ili samo da gledaju njegove partije, na Tviteru su iskazali i Luis Suarez, Albert Rijera, Mario Baloteli, Fernando Tores, kao i legendarni Italijan Alesandro Del Pjero...
       

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.05.2015
10:56

Kada je ''Gosa sa Raskrca'' izmislio pesmu ''Zivot je sport'' najvise mi se dopao deo vezan za Stivija. Glasio je: ''Na levoj ruci traka, suvereno lezi, desnom nogom projektile on lansira ka mrezi, navijaci svi za njega odma' zivot bi dali, jer je Stivi svom Liverpulu dao jos k'o mali''. Genijalno. Sta reci za Stivija, kakva je to legenda!

avatar
Sunday, 17.05.2015
13:02

Uvek se najezim kad cujem taj deo :)

avatar
Sunday, 17.05.2015
13:40

Isto. Legenda.

avatar
Kralj Stiven
Sunday, 17.05.2015
01:11

Mnoge legende kao i bivsi saigraci su odali priznanje na svojim profilima.nHvala ti za sve legendo dao si sve ovom klubu,a mogao si da biras u trenutku kada nije islo da odes i osvajas trofeje.Ovo je jedna od stvari verovatno i najveca koju je gospodin usijana glava na klupi pogresio i trenirao neku strogocu nad ljudima koji su ginuli za klub da bi mu igrale neke balerine i miljenici koji veze sa zivotom nemaju.Tera Agera koji je sa polomljenom nogom Maldini,Nesta,Kanavaro,Vidic,Teri,Karager i Tiram u jednom za onu panjinu Lovrena,a da ne pricam i ono smece u veznom redu.Toliko legendarnih napdaca u Liverpul AJre saban sa svojim saradnicima dovodi Balotelija ( dzabe sav talenat ) Lamberta i vraca Borinija.Nekada vezni red Dzerad,Xabi i Masherano ratnici sad samo Henderson trci za sve.Ceo svet vidi kako pojedinci igraju,a on ih posle meca hvali kao da su dobili 56-0,a ne izgubili i sa njegovim pokazali smo karakter,Baloteli dobro prima loptu,Lovren zna da komunicira bla bla.Samo zato sto je digao nos zajedno sa onom malom p...... u napadu treba da leti uz dodatak AJre i kompanija.