Hvala ti Mitroviću!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 04.08.2014.
11:52
Izvor: Sportske.net

Belgijanci su oduševljeni formom srpskog napadača, tamošnji mediji pišu hvalospeve na račun Aleksandra Mitrovića.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Tri je gola postigao Aleksandar Mitrović u novoj sezoni.

Dva puta se upisao u strelce u ligi, u prvom kolu je svojim golom doneo pobedu Anderlehtu, dok je protiv Ostendea u tandemu sa Suarezom doneo nova tri boda svom timu. Treći gol je postigao u Kupu, a njegove igre nisu prošle nezapažene.

Srpski napadač nikoga ne ostavlja ravnodušnim, u pretsezoni se o njemu pisalo u kontekstu viška kilograma, ali on je svojim partijama ućutkao kritičare.

'Hvala ti Mitroviću'.

Na ovaj način belgijski 7sur7 počinje priču o srpskom fudbaleru.

„Srbinu nije potrebno 50 šansi kako bi postigao gol. Protiv Ostendea je rivalima ostavio gorak ukus u ustima. Anderleht nije pokazao mnogo, ali kada u timu imate strelca kakav je 'Mitrogol' čak i osrednju utakmicu možete da okrenete u svoju korist. Najgore je to da napadač anderlehta i nije bio izvanredan kao kada je na klupi bio Sirjak, kada je bio oštriji i opasniji po rivala.“, piše pomenuti izvor.

Čisti hvalospevi na račun srpskog fudbalera dolaze nakon sezone u kojima su se mediji više bavili Mitrovićevom frizurom, pitanjem 'zašto ne pogađa više', zašto se onako raduje...

'Sezona posle', sudeći po snažnom startu, mogla bi da bude Mitrovićeva sezona, godina u kojoj će i definitivno potvrditi svoj evropski i svetski potencijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke