Hrvatska liga iz godine u godinu sve jača?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.05.2016.
15:19
Izvor: Sportske.net

Između ostalog, i to je jedna od ocena trenera Dinama Zorana Mamića, posle osvojene 11. uzastopne titule prvaka Hrvatske.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Podsetimo, iznenađujućim remijem Rijeke protiv Splita (0:0), zagrebački Dinamo je proteklog vikenda i teoretski osigurao 11. uzastopnu, a ukupno 18. titulu prvaka Hrvatske.

I dok mnogi ovakvu dominaciju Dinama vide kao znak slabog kvaliteta hrvatskog šampionata, trener ''Modrih'' Zoran Mamić ima drugačije mišljenje. On tvrdi da je hrvatska liga sve kvalitetnija iz godine u godinu.

''Niz od 11 godina je impresivan i morali bismo duboko pogledati u istoriju evropskog fudbala ako bismo želeli da pronađemo klub koji toliko dugo dominira. Cenim Rijeku, Hajduk je uvek Hajduk, a liga je svake godine sve bolja'',
smatra Mamić.

On je ponosan na svoj tim i naglašava da je Dinamo zasluženo osvojio novu šampionsku titulu. Nije zaboraviio ni navijače.

''Velika čestitka svim navijačima Dinama, kao i celoj  ekipi i kolegama u stručnom štabu. Rekao sam već nekoliko puta kako je ova sezona bila izuzetno teško zbog mnogo stvari, svi smo se potrošili, ali se silan trud koji je ekipa uložila, ali i svi oko nje, isplatio jer smo danas dobili potvrdu da smo najbolji'', poručio je Mamić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke