Hrvatska - Kako bez Modrića?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.06.2016.
13:59
Izvor: Sportske.net

Pojedini tamošnji mediji se pitaju da li će Čačićev tim moći da ''pređe centar'' protiv Španaca bez svog najboljeg igrača.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Sve je izvesnije, reprezentacija Hrvatske biće veoma oslabljena u meču poslednjeg, trećeg kola grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Luka Modrić će, kako sada stvari stoje, propustiti ovu utakmicu, a to je i danas konstatovano iz lekarskog tima reprezentacije Hrvatske.

"Luka ima zamor mišića. Par dana će biti pod terapijama i treniraće slabijim intenzitetom. Po svemu sudeći, propustiće utakmicu protiv Španije,'', izjavio je dr Bors Nemet, a prenosi ''Index''.

Isti izvor navodi da se i Vedranu Ćorluki ponovo otvorila rana na glavi koju je zaradio još u prvom kolu protiv Turske, a takođe se i analizira dosadašnja igra Čačićevog tima, uz pitanje u naslovu ''da li će Hrvatska preći centar bez Modrića''.

Tu analizu možete da pročitate ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBaba_CZV_ManUtd
Saturday, 18.06.2016
15:30

Tesko bez Modrica. Sa njim u timu komsije imaju vezni red koji lagano prkosi Spancima.

avatar
Jok3R
Saturday, 18.06.2016
14:39

kakjo bes modrica glupog li pitanje pa sto su uspjeli sa njim hahahaha

avatar
fcb
Saturday, 18.06.2016
15:11

O čemu ti to ? Igrali su sjajno do sad, a to što su pali u zadnjih 15 minuta protiv Češke, i što su ih nekoliko nenormalnih huligana još dodatno poremetili, to ne znači da nisu dobri. Hrvatska može da se nosi prsa u prsa sa bilo kojom reprezentacijom na svijetu, i to je činjenica. To što mi ostali sa Balkana ne možemo, to je već druga priča.

avatar
zagar37
Saturday, 18.06.2016
15:23

To sto si rekao je skroz tacno, samo sto vecina sa naseg prostora to nece da prizna

avatar
Larion@
Saturday, 18.06.2016
14:13

Steta, odmah se video pad u igri Hrvatske. Imali su sjajna tri poluvremena.Ovo zadnje sa Ceskom trebaju sto pre zaboraviti