Hrvat o Bosancu: "On je jedan od najboljih napadača na svetu"

Autor: Beta Beta
utorak 15.09.2015.
20:28
Izvor: Beta

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić rekao je danas da njegov klub želi da uđe u istoriju kao prvi koji je uspeo da odbrani titulu u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Barselona sutra gostuje Romi u prvom kolu Grupe E Lige šampiona.

"Igraćemo na punom stadionu, navijači će biti uz svoj klub. Biće to velika utakmica, a mi ćemo dati sve od sebe. Naša fudbalska filozofija se ne menja. Nadamo se pobedi", rekao je Rakitić za španske medije.

"Roma je organizovana ekipa. Poput mnogih italijanskih klubova, znaju šta rade u svakoj fazi igre. Veoma su pojačali napad dovođenjem Edina Džeka. On je jedan od najboljih napadača na svetu", dodao je hrvatski fudbaler.

Barselona je u prošlosezonskom finalu Lige šampiona pobedila Juventus, a u ovoj sezoni pokušaće da uđe u istoriju i postane prva ekipa koja je odbranila trofej od kada se najelitnije takmičenje igra u tom formatu.   

"Imamo ambiciju i želju da ispišemo istoriju. Niko do sada ovo takmičenje nije osvajao dve godine uzastopno. Voleli bismo da mi budemo prvi. Ali, idemo korak po korak", rekao je Rakitić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Wednesday, 16.09.2015
10:51

У праву је Ракитић.

avatar
Cope Copeq Cope
Tuesday, 15.09.2015
20:43

odbranice ali ne ove sezone, pve sezone real ili bayern a mozga i roma ili psg iznenadi

avatar
$$$ BRACELA $$$
Tuesday, 15.09.2015
20:47
avatar
Mr Tixma
Wednesday, 16.09.2015
00:29
avatar
Tuesday, 15.09.2015
21:50

PSG i nekako, ali Roma nema klupu za LS tako da nema sanse da osvoje! Nije samo prvih 11, nego moras imati 15 igraca za osvajanje LS. Evo pogledaj veceras, Bejl se povrijedi, Luk So zavrsio sezonu, katastrofa, uzas i tuga zbog povreda igraca, jos sam nekoga vidio da je izasao zbog povrede...