'Horor' u Dinamu - Mamić na ispitivanju, saradnici bežali maskirani!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.11.2015.
18:47
Izvor: Sportske.net

Petorica visokih funkcionera zagrebačkog Dinama na čelu sa Zdravkom Mamićem uhapšeni su i sprovedeni na ispitivanje, a o tome kakva pometnja trenutno vlada na "Maksimiru" svedoči fotografija zabeležena ispred stadiona.

BETA/BETAPHOTO/HINA/Dario GRZELJ/DS
BETA/BETAPHOTO/HINA/Dario GRZELJ/DS

Povezane vesti

Vest dana u hrvatskim medija predstavlja hapšenje Zdravka Mamića i visokih funkcionera Dinama i Fudbalskog saveza Hrvatske koji se sumnjiče za pranje novca prilikom fudbalskih transfera.

Hrvatski mediji iz minuta u minut prate dešavanja vezana za privođenje Zdravka Mamića ali i njegovog sina Marija, te funkcionera Dinama i FS Hrvatske Damira Vrbanovića, Igora Krota i Sandra Stipačića.

U popodnevnim časovima u prostorije USKOK-a (Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta) je na ispitivanje doveden Zdravko Mamić koji je na sve načine pokušavao da spreči fotoreportere da ga uslikaju.

Zdravko Mamic
Foto: Betaphoto/HINA/DamirSencar/Ds

Nepunih sat vremena nakon Zdravka Mamića na ispitivanje je doveden i Damir Vrbanović koji je u ranim jutarnjim časovima uhapšen na aerodromu nakon povratka iz Rostova gde je boravio sa hrvatskim nacionalnim timom.

Policijski službenici tokom dana su pretresali kancelarije, stanove i automobile uhapšenih a zbog pretresa bi i saslušanje Igora Krote i Sandra Stipančića moglo da bude pomereno za sutrašnji dan.

Na stadionu "Maksimir" zavladala je potpuna pometnja zbog čega je trener Zoran Mamić otkazao dolazak na konferenciju za medije pred duel sa Slaven Belupom, a predstavnicima medija obratiće se Damir Krznar.

Televizija N1 je tokom dana zabeležila interesantan kadar ispred stadiona "Maksimir" pošto je finansijski direktor Dinama Matej Škegrl "pobegao" u svom Audiju sa maskom iz filma "Vrisak".

Vrisak
Screenshot: N1

Hoće li za čelnike Dinama poslednja akcija policije predstavljati horor ostaje nam da vidimo!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bax
Wednesday, 18.11.2015
20:26

kako mamić, pa on je vaš idol, oličenje uspešnog sportskog radnika, đajićev prijatelj, koji je isto tako trebao da završi

avatar
Don Silvio
Wednesday, 18.11.2015
22:02

Covek je klub barem drzao stabilnim, i prodavao igrace za visoke cene, sad dobar deo je vjerovatno stavio u svoj dzep ali je ostavio nesto i klubu, dok kod ovih nasih sve stavise u svoj dzep a klubove samo zaduzuju. Pa ti od dva zla izaberi manje

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 18.11.2015
19:51

jao sta se desava u nasem bratskom klubu ccc