Holanđani osvojili ''Vembli'', goleada u Parizu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
22:57
Izvor: Sportske.net

Posle sjajne igre i pobede nad Nemačkom pre nekoliko dana, reprezentacija Engleske je večeras pred svojim navijalima poražena od selekcije Holandije. Francuska u Parizu napunila mrežu Rusima, a u Škotskoj presudio jedan gol.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Reprezentacija Engleske doživela je poraz na svom Vembliju u prijateljskoj utakmici protiv Holandije.

''Lale'' su slavile rezultatom 2:1, i to posle preokreta u drugom poluvremenu.

Sjajnu formu u domaćoj selekciji potvrdio je Džejmi Vardi, koji je postigao vodeći gol za Engleze u finišu prvog poluvremena.



Minimalnim vođstvom domaćih ušlo se u drugo poluvreme, a posle samo pet minuta igre u nastavku, Holanđani su iznudili jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Jansen - 1:1.

Potom je selektor Engleske Roj Hodžson izvršio čak četiri izmene, ali one nisu imale efekta, pošto je Narsing u 78. minutu, na asistenciju odličnog Jansena postavio konačnih 1:2.

U isto vreme, reprezentacija Francuske je na pariskom Sen Deniju savladala Rusiju rezultatom 4:2.

Goleadu je započeo Kante u osmom, nastavio Žinjak u 38. minutu, a i jednom i drugom je asistirao odlični Grizman.

Njihovi golovi obeležili su prvo poluvreme. Nadu Rusima vratio je Kokorin u 56. minutu, da bi samo osam minuta kasniije Paje postigao treći gol za ''Trikolore'' - 3:1.

Uzvratio je Juri Žirkov u 68. minutu, da bi sve dileme oko pobednika rešio Koman u 76. minutu, na asistenciju Pajea - 4:2.

Konačno, na Hempden Parku u Glazgovu, domaća selekcija Škotske je sa 1-0 savladala Dansku, a gol odluke postigao je Riči, već posle osam minuta igre.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 29.03.2016
23:43

Englezi rudari, nikad nista od Engleza, Englezi loto ekipa.

avatar
Dezerter
Tuesday, 29.03.2016
23:17

Francuzi sjajna ekipa ,pogotovo igrači ako zadrze sjajnu formu (payet,kante,zouma(ako se oporavi),grizman). Od favorita za osvajanje EP ,tu su i Englezi,Spanci,Nemci,Talijani,Belgija. Iznenadjena ce biti reprezentacije poput Turske,Austrije,Irske..

avatar
Tuesday, 29.03.2016
23:09

Vratio se Milner, vratila se Engleska. Smiješan tim sa smiješnim trenerom. Kada sam rekao da im je vrh 1/8 finala na EP lupali ste minuse.