Hodžson i Runi pozvali navijače da se urazume

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.06.2016.
18:06
Izvor: Beta

Selektor i kapiten reprezentacije Engleske apelovali su danas na navijače da se klone nevolja tokom Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Početak Evropskog prvenstva u Francuskoj obeležili su sukobi navijača, a najveći incidenti dogodili su se u Marselju pre utakmice Engleske i Rusije. Incidenata je bilo i na samom stadionu "Velodrom", jer su ruski navijači po završetku meča napali pristalice Engleske.

UEFA je upozorila fudbalske saveze tih zemalja da ponavljanje takvih incidenata može da dovede i do izbacivanja Engleske i Rusije sa evropskog šampionata.

Selektor 'Gordog Albiona' Roj Hodžson je poručio navijačima da to upozorenje shvate ozbiljno.

"Kao selektor Engleske zabrinut sam zbog pretnji koje nam vise nad glavom i zbog sankcija koje nam mogu biti izrečene. Radili smo veoma naporno i očajnički želimo da ostanemo na takmičenju. Cenim podršku navijača na utakmicama, ali apelujem na njih da se klone nevolja"
, rekao je Hodžson.

Vejn Runi
je imao istu poruku za navijače.

"Želeo bih da se zahvalim navijačima na podršci koju su nam dali protiv Rusije, sada nam sledi veliki meč protiv Velsa... Zamolio bih navijače koji nemaju ulaznicu za taj meč da ne dolaze, a navijače koje imaju karte da budu razumni i da nastave da nam pružaju veliku podršku", naveo je Runi.

Utakmica drugog kola Grupe B između Engelske i Velsa igra se u četvrtak od 15h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke