Hodžson: ''Gorka pilula koju moramo da progutamo''

Autor: Beta Beta
nedelja 12.06.2016.
13:07
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je da remi protiv Rusije na startu Evropskog prvenstva ima ukus poraza.

BETA/AP Photo/Mindaugas Kulbis
BETA/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

"Kada primite gol minut pre kraja, to je gorko razočarenje. Osim početka drugog poluvremena, ako oduzmete tih 15 minuta, u potpunosti smo kontrolisali meč. Bio bih zadovoljan sa 1:0, ali primili smo gol u poslednjem minutu. Ako je za utehu, nismo primili gol iz neke naše lude greške", rekao je Hodžson.

Fudbalske reprezentacije Engleske i Rusije odigrale suu subotu u Mraseju nerešeno 1:1 u prvom kolu Grupe B Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Engleska je povela golom Dajera u 73. minutu iz slobodnog udarca, a izjednačenje Rusima doneo je Vasilij Berezucki u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

"Posle tih 15 minuta ponovo smo uspostavili kontrolu, nismo imali sreće da postignemo i drugi gol koji bi sve rešio... Kada dominirate u utakmici kao što smo mi dominirali i na kraju ne pobedite, onda se osećate kao da ste izgubili. Spremali smo se da proslavimo pobedu i sada nemamo tu mogućnost", rekao je selektor Engleske.

"Zaslužili smo da pobedimo. Ovo je gorka pilula, koju moramo da progutamo. Moramo to da prihvatimo i da idemo dalje", dodao je Hodžson.

Kapiten Engleske Vejn Runi naveo je da je njegova reprezentacija zaslužila tri boda.

"Naša igra je bila vredna tri boda. Razočarani smo, ali moramo da nastavimo dalje", rekao je Runi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
roy keane
Sunday, 12.06.2016
17:20

igras protiv rusa koji vaze za tvrdu ekipu i ostavis vardija na klupi koji je majstor za hvatanje otpadaka i protrcavanja,a pusta kejna da se muci i gura sa njima, a na kraju mu i izvodi korner... Sterling je odradio prevaru veka prelaskom u siti, lalana potpuno nevidljiv, a ali je jos uvek zelen... runi jedini zasluzio prelaznu ocenu, a mislim da je ovo u potpunosti hodzonova izgubljena utakmica...

avatar
Lecter
Sunday, 12.06.2016
13:38

Kakav je ovo selektor...Bolje bi ih vodio onaj trener Limeni.

avatar
POGODI KO SAM
Sunday, 12.06.2016
13:23

Smesni ste za medalju, kakve god da imate igrace, nikad nista necete uspeti da uradite!

avatar
RamboBabaManUtd
Sunday, 12.06.2016
14:37

Skoro sam napisao komentar kako su jedini favoriti na ovom takmicenju Nemacka i Francuska, sansu iz senke traze Belgija i Italija. Englezi i Spanci nemaju sta da traze sa ove 4 reprezentacije koje sam naveo, Englezi zato sto su rodjeni gubitnici ,a Spanci zato sto su NULA ekipa od odlaska Cavija.

avatar
POGODI KO SAM
Sunday, 12.06.2016
15:49

Mislim da Spanci ipak imaju, videcemo jos, sa svim ostalim se slazem.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 12.06.2016
13:09

Covjek je totalno izlapio,je li neko vidio reakciju Hodzsona posle gola Rusa...Lik se ladno smije i spusta glavu.