Hoće li se Ramos odreći 'četvorke'?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.02.2017.
20:59
Izvor: Sportske.net

Kapiten Real Madrida odgovarao je na mnoga interesatna pitanja koja su mu postavljali fanovi, a jedno od njih bilo je vezano za mogućnost da promeni broj na dresu.

Epa/Elvira Urquijo A.
Epa/Elvira Urquijo A.

Povezane vesti

Španski reprezentativac Serhio Ramos nedavno je upisao petstoti nastup u dresu Real Madrida nakon čega je uživo odgovarao na pitanja svojih fanova putem "Fejsbuka".

U moru pitanja koje su fanovi postavljali Serhiju Ramosu izdvojilo se jedno vezano za broj na dresu i mogućnost da se odrekne svoje "četvorke".

"Broj četiri mi je doneo mnogo sreće i bio je deo mene tokom čitave karijere. Nemojte misliti da nisam razmišljao o mogućnosti da ga zamenim brojem 93" rekao je Ramos.

Verujemo da vam nisu potrebna pojašnjenja oko toga zašto bi Serhio Ramos četvorku zamenio brojem 93.

Kapiten Real Madrida je u sezoni 2013/2014 postigao izjednačujući gol u finalu Lige šampiona, a na snazi je tada bio treći minut nadoknade vremena.

Kasnije je "Kraljevski klub" slomio Atletiko Madrid u produžecima i osvojio "La Desimu" kojoj je Ramos posvetio i posebnu tetovažu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1905
Wednesday, 15.02.2017
14:28

Krivo mi je sto nije dosao u Junajted. Ali da je legenda stvarno je bezveze to napominjati, i igracina.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 15.02.2017
00:20

Cetvorka treba da ti ostane na ledjima do kraja karijere, a kada zavrsis karijeru Real treba da je povuce i niko vise nikad da je ne nosi. Kapiten i legenda!!

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 14.02.2017
22:41

Legenda pravi kapiten.