Hoće li se Boni izboriti sa pritiskom?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.03.2015.
19:02
Izvor: Sportske.net

Veliki je pritisak na sve fudbalere Mančester sitija u ovom trenutku, pitanje je hoće li izdržati do kraja sezone i hće li osvojiti makar jedan trofej.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Za Mančester Siti su ona dva glavna trofeja, Liga šampiona i Premijer liga, veoma daleko u ovom trenutku. Ekipa Manuela Pelegrinija zaostaje za Čelsijem 5 bodova uz utakmicu više, dok je u prvom meču osmine finala najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi izgubila od Barselone na svom terenu sa 2:1 i moraće da postigne dva gola na stadionu Barselone.

Onaj koji bi morao barem malo da pomogne u tom zadatku jeste Vilfrid Boni, čovek koji se još uvek nije pokazao u Mančester Sitiju, mada nije dobijao toliko prilike.

On je stigao u ovaj klub kao najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku, ali na tri utakmice u Premijer ligi nije postigao niti jedan gol, a u prethodnom meču sa Lesterom je propustio dosta prilika.

Ipak, kaže da zna kako da se nosi sa pritiskom koji je evidentan, što zbog činjenice da je doveden za 30 miliona funti, što zbog zaostatka u odnosu na Čelsi i Barselonu u dva različita takmičenja.

"Veliki je ovo transfer za mene, ali moram da radim jako kako bih postigao neko sporazumevanje sa svojim saigračima na terenu. Ovde sam tek dve nedelje, siguran sam da ćemo se dobro ukomponovati i da će momci naučiti sve moje snage i slabosti.

I u Svonsiju nisam postigao gol u prvih nekoliko utakmica, bilo je pritiska i tada kada sam došao iz Holandije."
, rekao je on.

Narednih nekoliko utakmica je ključno za Mančester Siti, videćemo hoće li uspeti ovaj fudbaler da se uklopi u sastav Manuela Pelegrinija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roči Salamanka
Monday, 09.03.2015
20:08

Joveta ubica i nezasluzeno na klupi.

avatar
cika anonimni
Monday, 09.03.2015
20:30

On cak nije ni prijavljen za ligu sampiona, veoma los potez Pelegrinija

avatar
dejannk
Monday, 09.03.2015
20:54

ee da je na klupi opet bi dobro bilo, nego ga je pelegrini skroz otpisao i ne stavlja ga ni na klupu