Hoće li Ovenove kritike za Bentekea uroditi plodom?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.01.2016.
13:13
Izvor: Sportske.net

Majkl Oven pozvao je Kristijana Bentekea da obrati pažnju na brojne nedostatke u svojoj igri, nakon pobede Liverpula od 3-0 u meču FA kupa protiv četvrtoligaša Eksetera.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Uprkos pobedi Liverpula kojom su se plasirali u 4. kolo FA kupa gde ih čeka Vest Hem, golovima Džoa Alena, Šeija Odžoa i Žoaa Tešeire, Benteke je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ponovo izdvojen kao najslabiji pojedinac meča.

Belgijanac je propustio brojne izgledne prilike u meču protiv Eksetera, što je isprovociralo legendu Liverpula Majkla Ovena da izjavi da Benteke ima puno praznina u svojoj igri.

"Nema sumnje da se radi o odličnom igraču, ali ima toliko nedostataka na kojima mora da radi da bi postao igrač svetske klase", rekao je Majkl Oven.

Benteke je u ovoj sezoni Premijer lige postigao svega 6 golova na 19 odigranih mečeva, nije blistao ni kod Brendana Rodžersa, a ni kod Jirgena Klopa.

Sve su češće priče da će Liverpul pokušati da dovede novog napadača, a danas je bilo priče o Alvaru Morati i o Aleksu Tešeiri kao potencijalnim metama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic
Thursday, 21.01.2016
20:23

Zao mi je Liverpula sto ima ljude u klubu koji tako ocajno rade svoj posao i bacaju tolike novce na ovakve prosecne i nedokazane fudbalere.Mislim da Liverpul zasluzuje mnogo bolje

avatar
Marko Petrovic
Thursday, 21.01.2016
16:14

Mogao je da navede te nedostatke, ovaj komentar mu je jednako konkretan kao i neki raniji tipa Da biste pobedili utakmice trebaju vam igrači koji daju golove i Da biste ostali u igri morate ostati u igri

avatar
Скаузерлија
Thursday, 21.01.2016
16:07

Ако неко зна како је то кад се изгуби самопоуздање то је Мајкл Овен. Ја верујем у Бентекеа јер је на јучерашњој утакмици показао да МОЖЕ али је такође показао и да га неће.

avatar
Vernes Delic
Friday, 22.01.2016
10:07

Ima dbr platu i sad nemora ni da igra

avatar
CZYNWA
Thursday, 21.01.2016
15:34