Hoće li Kutinjo igrati u derbiju?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.02.2015.
22:10
Izvor: Sportske.net

Jedan od najstandardnijih igrača Liverpula ove sezone jeste Filip Kutinjo, brazilski internacionalac, a na pitanje da li će sutra igrati u meču protiv Mančester Sitija odgovor je dao Brendan Rodžers.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Liverpul je veoma umoran, igrači su igrali produžetke protiv Bešiktaša, ispali su nakon penala iz Lige Evrope, a sada u potpunosti mogu da se posvete Premijer ligi i derbiju sa Mančester Sitijem koji se igra u nedelju od 13 časova.

Nekoliko igrača se oseća veoma umorno, jedan od njih je i Džordan Henderson.

"Videćemo kako je Džordan Henderson, a što se tiče Filipa Kutinja on je u redu i igraće sutra.", rekao je Brendan Rodžers.

Komentarisao je i Danijela Staridža koji je skoro ceo prvi deo sezone propustio zbog povrede.

"Kontrolišemo Daniela koliko god smo to u mogućnosti, ne treniramo mnogo zbog veoma gustog rasporeda utakmica koje smo imali u prethodnih nekoliko nedelja. Izveli smo ga u četvrtak jer je bio veoma umoran, videlo se da je dao sve od sebe na tom meču.", rekao je Brendan Rodžers.

"Daćemo sve od sebe kako bismo dostigli naše ciljeve, znamo kakva nas utakmica čeka u nedelju. Igrači će biti nošeni samopouzdanjem koje je poraslo u poslednjih nekoliko nedelja nakon odličnih rezultata.", zaključio je Brendan Rodžers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 28.02.2015
23:18

Liverpool do pobjede!!! Chelsea do titule!!! Pelegrino do otkaza!!! United do LE - jer iza Chelsea, Cityja i Liverpoola, 4 mjesto se zna za koga je rezervirano unaprijed!!!

avatar
la_decima10
Sunday, 01.03.2015
00:34

a arsenal, totenham, southampton...šta s njima?

avatar
Carina
Sunday, 01.03.2015
09:12

Mene vise brine Liverpul od Junajteda i zeleo bih da oni ne udju u LS. Junajted je bacio 200 miliona funti, a nista nije uradio. E sad, nece smeti opet da trose zbog FFP, a kad se uzme u obzir da su Falkao i Van Persi gotovi, da nemaju pismenog defanzivca, a osim Di Marije ni pismeno krilo, sve i da opet potrose ogromne pare, nece moci sve rupe da zakrpe, a da ne budu u problemu sa FFP. Liverpul bi jedan Mutinjo i polupismeni napadac(ili potpuno spremni Staridz) terao do borbe za titulu.