Hoće li Hames krenuti Bejlovim stopama?

Autor: Janko Glavonjić
petak 12.09.2014.
10:45
Izvor: Sportske.net

Hames Rodrigez je posle Svetskog prvenstva na kojem je bio jedan od najboljih igrača, doveden u Real Madrid kao zvezda u usponu. Ipak, za sada nije pokazao ono zbog čega je doveden.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Rodrigez je partijama na Svetskom prvenstvu "zaradio" transfer u Real. Prošla sezona u Monaku je bila dobra, ali teško je i dobiti pravu sliku jer Liga 1, i pored sve veće koncentracije kvaliteta, ne može da se poredi sa Primerom.

Dodatno komplikuje situaciju i prodaja Di Marije i sve su češći i glasniji glasovi da je Real ovom rokadom napravio kardinalnu grešku.

Ipak, treba imati u vidu i partije Gareta Bejla po dolasku u Madrid, Velšanin je bio jako bled, pričalo se da je njegova kupovina najgora u istoriji, da je najprecenjeniji igrač koji je ikada igrao fudbal, ali posle par meseci, sve je to leglo na svoje mesto i doprinos Bejla velikom uspehu Reala u Ligi šampiona je bio nemerljiv.

U ovo doba, kada je sve dostupno na par klikova i kada se svaki igrač "secira" na svakom meču, jasno je da nema puno vremena niti šansi za popravni. Ali, treba imati u vidu i da su i oni ljudi od krvi i mesa, kao i mi, da to nije FIFA ili PES da igrač igra isto u svakom timu u koji ga "stavite", i da treba vremena da se igrač prilagodi novoj sredini, ma kako kvalitetan bio.

To je potrebno Rodrigezu - vreme. Real je poznat kao klub koji nije baš strpljiv, navijači su još nestrpljiviji, ali je svakom igraču potrebno dati kredit kako bi pružio ono što se od njega očekuje.

Da li će i Hames eksplodirati kao i Bejl prošle sezone?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke