Hoće li Bilić 'uzeti skalp' Murinju?

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.10.2015.
13:50
Izvor: Beta

Hrvat je optimista.

BETA/AP Photo/Octav Ganea
BETA/AP Photo/Octav Ganea

Povezane vesti

Trener fudbalera Vest Hema Slaven Bilić optimističan je uoči utakmice protiv Čelsija u engleskoj Premijer ligi i dodaje da se njegov tim u pravom trenutku sastaje s gradskim rivalom, preneli su danas britanski mediji.

"Ovo je veoma dobar trenutak za utakmicu sa Čelsijem. Njima je potrebno nekoliko dobrih rezultata u Premijer ligi, što je naša šansa. Protiv Dinama iz Kijeva u Ligi šampiona su delovali veoma dobro na terenu i zbog toga nisam srećan. Ipak, radujem se utakmici i verujem u pozitivan rezultat"
, rekao je Bilić.

Vest Hem posle posle devetog kola prvenstva Engleske zauzima četvrto mesto sa 17 bodova, dok je Čelsi 12. sa 11.

Ekipa bivšeg selektora Hrvatska ove je sezone beležila pobede protiv najjačih premijerligaša. Vest Hem je na gostovanjima slavio protiv Arsenala, Mančester sitija i Liverpula.

"Utakmica protiv Čelsija je veliki izazov za nas. Predstojeći meč nije duel između mene i Žozea Morinja, već duel između Vest Hema i Čelsija. Oni su šampioni Engleske i imaju najboljeg trenera. Niko od njih nije očekivao da budu u ovoj poziciji u kojoj su sada, ali takve stvari se dešavaju u fudbalu... Sada su gladni pobeda", kazao je Bilić.

On je ocenio da će Čelsi uprkos lošem početku sezone na kraju biti među četiri najbolja tima u Engleskoj.

"Gledao sam sve njihove utakmice. Da nešto ozbiljno nije u redu u ekipi, Morinjo bi prvi bio smenjen. Mislim da će na kraju sezone biti među četiri najbolja tima", kazao je Bilić.

Utakmica 10. kola Premijer lige između Vest Hema i Čelsija igraće se u subotu na stadionu Apton park u Londonu od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Friday, 23.10.2015
16:41

Ima Bilić dobru priču, nahvalio je Chelsea i njihova trenera, proglasio ga čak i najboljim u, valjda, Engleskoj. Ovu će utakmicu igrat kao da igra u gostima, čvrsto i organizirano u odbrani i pouzdat se da će Payet i društvo nešto napraviti iz prekida. Trebat će malo i sreće. Bod bi mu bio ko kuća.

avatar
lamps8
Thursday, 22.10.2015
15:21

potrebna nam je pobeda nece biti lako west hem ove sezone pobedjuje sve favorite ali ako odigramo kao protiv kijeva cvrsto ima cemu da se nadamo.

avatar
Toti 10
Thursday, 22.10.2015
14:45

Ne bih bio tako siguran u pobedu Celsija.

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 22.10.2015
14:02

Ubit ce ga oruzjem Murinjovim kontre kontre i kontre