Hidink: "Brinuli smo zbog Azara"

Autor: Beta Beta
petak 15.04.2016.
21:25
Izvor: Beta

Trener Čelsija Gus Hidink priznao je danas da je bio zabrinut zbog forme i povrede fudbalera tog tima Edena Azara.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Belgijski reprezentativac proglašen je najboljim igračem Premijer lige prošle sezone u izboru udruženja fudbalera u Engleskoj, ali je ove sezone postigao samo dva gola u 38 mečeva koje je odigrao u prvom timu. Oba gola je dao u kupu.

Azar je imao nekoliko povreda ove sezone, a najviše se mučio sa dugotrajnom povredom kuka, i nije igrao od 9. marta, kada je Čelsi kod kuće poražen od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

"To je dugačka pauza za njega. Bili smo zabrinuti neko vreme, ali sada se vraća. Imao je tri treninga sa nama. Rekao sam mu da sada mora da počne da igra. Teško je kad je neko bio igrač godine, a onda ima ovakvu jesen. Nešto od toga je zbog povreda, ali kada nisi u vrhunskoj formi, onda se igrač zabrine", rekao je Hidink za Skaj sports.

Holandski stručnjak kazao je i da je on brinuo oko forme ovog krilnog napadača.

"I ja sam razbijao glavu oko toga kako mogu da mu pomognem da se vrati. Previše je imao problema sa povredama i teškoćama kako da povrati formu", rekao je Hidink.

Čelsi u subotu dočekuje Mančester siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Friday, 15.04.2016
23:59

Azar ce se vratiti jaci nego ikad..

avatar
NIKE
Friday, 15.04.2016
22:42

Konte je izjavio da na Azara, Seska i Williana ozbiljno računa i da neće napustiti tim, ali što se tiče Azara ovakav nam sigurno nije od koristi, možda se popravi, nije me kod njega razočarala slaba forma i veliki broj povreda ove sezone, nego kad god bi igrao to bi bilo onako bezvoljno, nikada nije pokušao trčati i truditi se, pomoći bar osvojiti neku loptu, Oskar je za mene boranija, ali makar se trudi, trči i zato mu ne zamijeram kao Azaru. Bio je MvP Engleske, 2 puta MvP Francuske, najbolji mladi igrač obje lige, najbolji dribler prošle sezone, znači da posjeduje kvalitet, ali nešto kao i Ronaldinho, jednostavno nije zainteresiran da iskoristi svoj potencijal do maximuma.

avatar
The KING(guapo)
Friday, 15.04.2016
22:37

Sledece sezone nas vodi do titule,prosto Konte i Azar su prejaki za okruzenje.