Heroj Lige šampiona: "A Partizan se razmetao..."

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.10.2015.
09:03
Izvor: Sportske.net, Sport

Filip Mladenović junak drugog kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

BETA/AP Photo/Sergei Grits
BETA/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Mladenović je sa dva gola srušio Romu, a BATE je priredio još jedno iznenađenje u ovoj deceniji kada je evropska elita u pitanju. Podsetimo, rušili su i Bajern pre par godina.

"Bilo je sjajno, samo mi je Zvezdin sever nedostajao", kaže Mladenović.

Njegov tim je eliminisao i Partizan u kvalifikacijama.

"Crno-beli su se razmetali izjavama kao da su oni ti koji svake godine igraju Ligu šampiona. Rezultat ste videli", dodao je Mladenović.

On je tim nastavio strašnu seriju protiv Partizana, u pet mečeva protiv crno-belih ima isto toliko pobeda.

A u njegovom srcu?

"Ima mesta samo za Zvezdu, to je moja ljubav za sva vremena", rekao je "Sportu" Filip Mladenović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Thursday, 01.10.2015
11:33

Igra jako dobro u zadnje vreme, mozda zasluzuje poziv pre Obradovica

avatar
ruud gullit
Thursday, 01.10.2015
11:15
avatar
zoki_sheva
Thursday, 01.10.2015
10:44

cekajte malo, kako moze da ima svih 5 pobeda, kad je poslednju utakmicu Partizan pobedio ? Jeste da je ta pobeda bila pirova, ali obratite paznju sta pisete... deluje amaterski

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 01.10.2015
10:38
avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 01.10.2015
09:13

Cuti ti, molim te, taj BATE su svi punili u LS, bolje da nije ni bio u grupi jer je sluzio za popravljanje gol-razlike, a ni protiv nas se niste previse pokazali, imali ste srece sto mi ne znamo i prosao je tek manje los tim. Koliko ja znam, Partizan je pobedio u Beogradu, kako moze da ima 5/5?

avatar
ManUtdSrbija
Thursday, 01.10.2015
13:58

Bate sinoc srusio Romu, sta bi vi uradili? Kako mozes da kazes da sluze samo za gol-razliku kada su bolji za dve klase od Partizana stvarno sluzi za nabijanjje gol-razlike? Partizan bi u ovoj grupi uzeo 1 bod u najboljem slucaju, dok Bate vec ima 3 boda, razmisli malo pre nego sto odvalis ovakvu glupost u komentaru.

avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 01.10.2015
14:33

Prvo, nije sinoc nego preksinoc:-D Drugo, mogu da kazem jer je zaista tako i bilo- prosle sezone su imali skor 1-0-5 i gol-razliku 2:24 (bas su sjajni, izvini Hahaha), a nije im mnogo bilo bolje ni kad su igrali sa Barselonom i nama u grupi. Trece, Partizan nije tj. ne bi bio slabiji od BATE Borisova da je ovog leta doveo samo ono sto je bilo toliko ocigledno da je i Homer mogao da vidi, a to je stoper, levi bek i zadnji vezni, a uz to i desetku i centarfora pa i golmana, ali to nije toliko hitno- prema tome, samo ona tri nova da su dosla, mi bismo njih skoro sigurno prosli. Kakve dve klase, jesu oni cvrsti, disciplinovani i organizovani, ali znanje je ipak na nasoj strani...