Hasi: "Utakmica sa Sportingom nije finale"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.09.2017.
20:39
Izvor: Beta

Trener fudbalera Olimpijakosa Besnik Hasi rekao je danas da predstojeća utakmica protiv Sportinga "definitivno nije finale" i dodao da će njegova ekipa uraditi sve da odigra dobro prvi meč u Ligi šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpijakosa će u Ligi šampiona igrati u Grupi D sa Juventusom, Barselonom i Sportingom.

Grčki tim će prvi meč igrati protiv Sportinga i to će biti prvi medjusobni susret tih klubova.

Hasi se nasmejao kada je čuo prvo novinarsko pitanje na današnjoj konferenciji za novinare, a koje je glasilo: "Obzirom na žreb, da li na sutrašnji meč gledate kao na finalni?"

"Koliko sam samo puta čuo tu reč od žreba do danas. Finale, finale, finale. Svi pričaju o tome. Niko ne govori da je to utakmica Lige šampiona i da igrači, treneri i navijači treba da uživaju. Dakle, da odgovorim na vaše pitanje - to definitivno nije finale. Ima posle toga još pet utakmica, tu je i meč u Lisabonu...", rekao je Hasi.

Hasi se osvrnuo i na atmosferu koja će dočekati Sporting u Pireju.

"Sećam se kada samo ovde došao kao trener Anderlehta... Ovaj teren može biti zastrašujuć. Nedavno sam to isto osetio kad smo igrali protiv Rijeke u plej-ofu za Ligu šampiona. Navijači su nam pomogli da preokrenemo rezultat
", rekao je trener Olimpijakosa.

"Uradićemo sve što je u našoj moći da budemo dobri. Ne moram posebno da motivišem igrače za takve utakmice, već su motivisani", dodao je Hasi.

Utakmica izmedju Olimpijakosa i Sportinga igra se sutra od 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke