Hartu "svanulo" čim je napustio "Građane"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 01.09.2016.
16:53
Izvor: Sportske.net

Narodna izreka "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane" će izgleda moći da se primeni u slučaju Džoa Harta i njegovog statusa u reprezentaciji...

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Novi golman Torina će gotovo sigurno braniti za Englesku protiv Slovačke na startu kvalifiakcija za Mondijal u Rusiji 2018. godine, iako je bilo najava da će Frejzer Forster dobiti prednost u odnosu na njega iz prostog razloga što je za razliku od njega bio standardan u svom klubu na početku tekuće sezone.

Međutim, čuvar mreže Sautemptona se povredio, selektor Sem Olerdajs neće moći da računa na Forstera u Bratislavi, pa je umesto njega naknadno pozvan njegov klupski drug Aleks MekKarti.

U konkurenciji Toma Hitona iz Barnlija i MekKartija, očekuje se da Džo Hart dobije prednost, iako nije branio ni minut za Mančseter Siti u prva tri kola Premijer lige.

Podsetimo, 'Gordi Albion' je ovog leta igrao protiv Slovaka u okviru trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva u Francuskuoj, Džo Hart je sačuvao svoju mrežu na tom meču koji je završen najnepopularnijim rezultatom. Ipak, valja dodati da je 'nula' igrala obema reprezentacijam za plasman u nokaut fazu, pa ni jedni ni drugi nisu posebno zapinjali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.09.2016
17:05

Neki su ranije pričali da će ostati, jer je Englez. To ne važi kod Gvardiole. Pravo je čudo da nije doveo nijednog Španca u Siti:-D

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 01.09.2016
17:56

sta da ce ostati?! svi ti koji su tvrdili da ce hart osati i biti drugi golman, pojma nemaju o fudbalu!!!

avatar
Thursday, 01.09.2016
18:34

Šta pričaš ti?! Niko nije očekivao da će Gvardiola da ga odstrani iz tima. Nakon prvih mečeva Mančester Sitija u novoj sezoni, tek' onda se razaznalo da će Hart napustiti Siti.

avatar
Steffi
Thursday, 01.09.2016
18:32

A Nolito? Tu su mu i Silva i Navas.