Hari Kejn 'ušio' Van Galov pakleni trio!

Autor: Boban Filipović
subota 14.03.2015.
13:24
Izvor: Sportske.net

Računajući sva takmičenja ove sezone, Runi, Van Persi i Falkao su zajedno postigli golova koliko ubojiti centarfor Totenhema.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Hari Kejn je sigurno najveće otkrovenje u Engleskoj ove sezone. Neumorno rešeta protivničke mreže, najbolji je strelac Premijer lige od svih Engleza u dosadašnjem delu sezone sa 16 postignutih golova, samo su Kun Aguero i Dijego Košta efikasniji od njega, dali su po gol više.

Kejn je postigao 3 gola za 'Pevce' u Liga kupu, takmičenju u kom su poraženi u finalu od Čelsija i 7 u Ligi Evrope, gde je Totenhem završio učešće u 1/8 finala.

Prostom računicom dolazimo do cifre od 26 golova na njegovom kontu u dosadašnjem toku sezone, ali i do podatka da postiže gol na svakih 107 minuta provedenih na terenu.

Zanimljivo, trojica napadača Mančster Junajteda ukupno imaju golova koliko Hari Kejn u ovom trenutku. Međutim, duplo više vremena im treba no njemu da pronađu put do protivničke mreže.

kejn opta

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Saturday, 14.03.2015
14:37

Nije pravedno stavljati Runija ovde jer celu sezonu igra u veznom redu...neka Kejn igra u sredini a Runi u spicu pa da vidite..treba jos supe da jede Kejn da bude kao Runi.Nepravedno je porediti igrace na razlicitim pozicijama tako,isto kao sto bi bilo nepravedno gledati npr. golove Staridza koji nije igrao vise od pola sezone..samo primer.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 15.03.2015
13:43

Jednom i ja tvoj komentar da pohvalim..