Hames 'procvetao' dolaskom Zizua

Autor: Boban Filipović
petak 08.01.2016.
16:38
Izvor: Sportske.net

Ili odlaskom Rafe Bentieza, kako hoćete...

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Možda nije baš najreprezentativniji primer, ali bravura Kolumbijca sa današnjeg treninga Reala mogla bi da bude vesnik njegovih boljih dana.

Nije reč ni o čemu epohalnom, mada može da se svrsta u mali podvig.

Rafaelu Varanu je pobegla jedna lopta dok su se igrale 'srednice', Hames Rodrigez je pošao po nju i hladnorvno je spakovao u mrežu iz gotovo mrtvog ugla.

I to slabijom, desnom nogom, sa 'kontra' strane.

Oduševio je Karima Benzemu, koji je prišao da mu čestita.



Hames Rodrigez je izabran u UEFA tim godine, iako je prvi deo tekuće sezone bio košmaran za njega, jer nikako nije mogao da pronađe zajednički jezik sa nedavno smenjenim trenerom 'Los Blankosa' Rafaelom Benitezom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera1
Friday, 08.01.2016
23:05

Da je lopta imala kontra felš čestitao bi mu Kiki, a ovako Benzema... :-)

avatar
Friday, 08.01.2016
17:57

To samo moze Benitez da za Rodrigeza kaze da je nepotreban i da ga skloni. Ronaldov naslednik je trenutno u Real Madridu i to je Rodrigez, on i ISko treba da nose igru uz Modrica i Krosa, to bi bio sjajan vezni red.

avatar
Uncounquered
Friday, 08.01.2016
19:15

Pa ta cetvorka je i najzasluznija za 22 pobede za redom krajem 2014...Real je tada imao ubedljivo najuigraniji vezni red na svetu....Nakon toga se povredili Hames i Modric, zatim Ramos i Marselo i tu je poceo pad igre.

avatar
Friday, 08.01.2016
20:05

zato i kazem, dok se Modric nije povredio, sa Rodrigezom sve je bilo super i naravno Anceloti na klupi,to je bila ta petorka,i onda je Ronaldao mogao da se izivjava kako oce i da radi sta oce, Bale je tad bio povredjen i nije igrao, isto bitna informacija. Najjaci vezni red trenutno, koji moze u jednom klubu da se sastavi. A ima i potencijal da bude jaci i od onog Milanovog sa PIrlom, Kakom, Gatuzom i Sedorfom.