Hames i Kros oduševili Ronaldo

Autor: Miloš Marković
sreda 13.08.2014.
10:33
Izvor: Sportske.net

Igrač utakmice i strelac oba pogotka u pobedi nad Seviljom nije krio zadovoljstvo načinom na koji su odigrali Hames Rodrigez i Toni Kros.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Real Madrid je sinoć osvojio svoj prvi trofej u novoj sezoni, kraljevski klub je trijumfovao u utakmici Superkupa nad Seviljom.

Oba gola u trijumfu postigao je Kristijano Ronaldo, koji je očekivano proglašen i za igrača utakmice.

Komentarišući meč, Portugalac nije propustio priliku da se osvrne na igru čitavog tima, naročito najnovijih pojačanja, Hamesa Rodrigeza i Tonija Krosa.

„Njih dvojica će biti izuzetno bitni za igru našeg tima. Igrali su zaista sjajno i pomogli ekipi da ostvari pobedu i osvoji ovaj jako važan trofej. Upravo zbog toga smo svi u klubu srećni što smo dobili takve fudbalere.“, istakao je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je, naravno, pomenuo i svog fudbalskog oca, Ser Aleksa Fergusona sa kojim se video sinoć i koji mu je uručio nagradu za igrača utakmice.

„Želim da se zahvalim Ser Aleksu, on mi je mnogo pomogao kada sam u Mančester stigao sa 18 godina. Izuzetno ga poštujem i zahvaljujem mu na svemu što je učinio u mojoj karijeri.“, rekao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke