Gvardiolina 'mašina' mora na remont?

Autor: Boban Filipović
subota 16.05.2015.
19:49
Izvor: Sportske.net

Kataloncu se ovog popodneva dogodilo nešto što nije nikada do sada u njegovoj trenerskoj karijeri...

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Bajern je izgubio danas u Frajburgu, Bavarcima je to treći poraz u nizu u Bundesligi, što je novi negativni rekord Pepa Gvardiole.

Treneru giganta iz Minhena se to prvi put dešava od kako se bavi ovim poslom.

Naime, vodeći Barselonu nikada mu se nije dogodilo da veže tri ligaška poraza.

Istina je da Bajern kuburo sa povredama, da možda manjka motiva jer je titula šampiona Nemačke već poodavno odbranjena, da je i eliminacija u polufinalu Lige šampiona od Barse ostavila poslednice, ali nema opravdanja za tri uzastoopna poraza u Bundesligi.

Što je mnogo, mnogo je, bar kada je reč o bavarskim i Pepovim standardima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Monday, 18.05.2015
10:09

Samo da on ode i ne treba nikakav remont tima jer Bajern ima strasan tim

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 17.05.2015
00:30

Nojer-Alaba-Benatija-Boateng-Lam-Svajni-Gece-Miler-Riberi-Roben Lewandowski.Može samo Grizman umesto Riberija i npr Barcalji neki defanzivac..Treba još i zamena za lewandowskog npr Martinez ili Zelke.I još na klupi Reina Batstuber Bernat Martinez Rafinja Alonso Tiago...Može i belarabi ili de brojne.Sa ovakvom petorkom napred i sa svim igracima na svojim pozicijama bi bili šampioni.Bekovi ni ne trebaju da idu visoko kada je napad tako dobar.I neki drugi trener.

avatar
KrdzaVa01
Saturday, 16.05.2015
20:42

Odlican trener,pa sta ako je vezao 3poraza?I mnogi veci treneri su vezivali vise od 3poraza..

avatar
Saturday, 16.05.2015
20:15

Nije neophodno.

avatar
bard fudbala
Saturday, 16.05.2015
19:59

Stvarno mu treba cestitati,sta je covek uradio od Hejnkesove masine to je neopisivo.Ovi iz Bajerna ako imaju nesto mozga,najbolje bi im bilo da sporazumno raskinu ugovor sa njim i da dovedu novog trenera.

avatar
Nani
Saturday, 16.05.2015
23:23

sta je uradio..nista..dosao kraj do zadovoljenja ekipe i gde treba da se menjaju igraci..kad ne igraju riberi i roben kao da su prosecna ekipa..

avatar
dock
Saturday, 16.05.2015
23:49

Znaci, ti kao i nekolicina ovde znate bolje od uprave Bajerna? Bajern mora svake godine da osvaja LS? Onda bi ste bili zadovoljni? Ekipa koja je imala svoj zenit 2012/13 i najuspesniju sezonu u istoriji kluba je jedino poredjenje? Bajern/Gvardiola je ispdao u POLUFINALU ljudi, ne u grupi LS. Mislis da je uprava Bajerna Florentino Perez pa da menjaju trenera ko carape? Gvardiola je najbolji moguci trener za Bajern, to uprava zna vrlo dobro, sto ce i potvrditi obnovom ugovora, ako Pep bude to zeleo. Kao sledeca stvar, svi oni koji tvrde da Bajern pod Pepom igra tiki-taku verovatno i ne gledaju Bajern, al ste sigurno gledali makar ove utakmice sa Portom i Barsom, pa ako vam je to tiki-taka trebalo bi da se malo bolje raspitate sta je to. A sto se tice Jupovog Bajerna, verovatno svi vi ne mislite na Bajern te sezone nego na dvomec sa osakacenom Barsom. Treba li vas podsetiti da je taj Bajern pukao od Bate Borisova 3-1 i da je jedva, ali bas jedva izvukao zivu glavu protiv Arsenala? Znaci merilo je samo dvomec sa mentalno, fizicki i kadrovski obogaljenom Barselonom koja je u tom trenu bili na nivou Evertona. Plus, sezonu pre te, Jup nije osvojio nista! No, nije ni bitno, mrzi me vise da pisem.