Gvardiola: "Udarite me po glavi!"

Autor: Boris Jovanović
utorak 03.03.2015.
13:14
Izvor: Sportske.net

Prošao je bez udarca u nedelju uveče, ali je njegova poruka jasna, nema sumnje, odjeknuće tamo gde treba!

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Pep Gvardiola je imao sudar u nedelju uveče, nije povređen nakon što se jedan automobil zakucao u klupski "Audi", ali priča se da je bio prilično uplašen nakon ovog incidenta.

Inače, svakoga dana je mnogo informacija o njegovim namerama, priča se o Sitiju, zatim o tome da želi da napravi čistku oslobodi se nekoliko starijih igrača, i da to traži od kluba kao uslov da potpiše novi ugovor.

U svakom slučaju su mišljenja podeljena neki kao recimo Boris Beker koji je godinama bio i član uprave smatraju da bi svaki trener sa ovim timom lako osvojio Bundesligu i da o Pepu treba suditi s obzirom na rezultate u Ligi šampiona.

Ali, Katalonac ima podršku većine u klubu koja ga čeka da se izjasni.

Jedno je sigurno, Pep neće natrag u Barselonu.

"Ako to uradim slobodno me udarite u glavu
", rekao je navodno, prenosi list "El Konfidensijal".

Poruka ima pravi tajming, Gvardiola se plaši da neki od kandidata, recimo Laporta, ne pokuša da pridobije glasače tako što će lansirati kampanju, uz obećanje da će se Pep vratiti.

On isključuje svaku mogućnost da bude ikada više trener Barselone i to je sada jasno. Za priču oko tehničkog direktora je još rano, jednostavno nema nameru da ostavi klupu.

Zbog čega Gvardiola ne želi da trenira Barsu?

Nije napustio klub baš na pravi način, nije ispoštovana njegova želja da se prodaju Fabregas i Pike pre svih, a ni odnosi sa Mesijem u poslednjoj sezoni nisu bili na najvišem nivou. Preko njegovih zahteva je pređeno, što ga je nateralo da ode.

Tada je navodno rekao da nikada više neće trenirati klub sa kojim je napravio fantastične uspehe, ali i da neće raditi sa Roseljom i Bertomeuom. Doduše, prvi je prošlost, drugi bi mogao da izgubi izbore, ali ni povratak Laporte za Pepa ne znači ništa.

Postoje dve opcije, ostanak u Bajernu i odlazak u Englesku, čitaj Siti. A onda, sledeće decenije verovatno selektorska klupa Katara, i ko zna, možda neka druga reprezentacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Tuesday, 03.03.2015
14:31

opet ti odnosi sa messijem.. pa dokle.. da li se oprastas sa trenerom sa kojim nisi u dobrim odnosima na ovakav nacin https://www.youtube.com/watch?v=6NlQYXx9y3M