Gvardiola strepi zbog Alabe

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.04.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net

Reprezentativna pauza mogla bi dodatno da utiče na slabljenje ekipe Pepa Gvardiole pošto iz Minhena stižu vesti da bi David Alaba mogao da propusti ostatak sezone zbog povrede kolena koju je doživeo nastupajući za Austriju.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Kadrovski problemi mučili su šampiona Nemačke još pre odlaska na pauzu zbog obaveza reprezentacija, a kako sada stoje stvari Bajern bi u nastavku sezone mogao da bude dodatno oslabljen.

Levi bek minhenskog giganta David Alaba povredio je koleno tokom prijateljskog susreta koji je njegova Austrija igrala protiv selekcije BiH u Beču a prve prognoze govore da se možda radi o ozbiljnijoj povredi.

"Osetio sam ogroman bol u kolenu. Nisam mogao da hodam posle utakmice i zaista ne znam koliko je povreda teška" rekao je Alaba u utorak uveče.

Medicinski tim reprezentacije Austrije sumnja da se radi o povrede ligamenata kolena ali će detaljna analiza biti obaveljena u Minhenu.

Tamnoputi defanzivac Bajerna povredio se u završnici prvog poluvremena kada mu je prilikom duela kraj gol aut linije Ermin Bičakčić pao na koleno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke