Gvardiola se vraća na "Nou Kamp"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.03.2015.
17:37
Izvor: Sportske.net

Čovek koji je kao trener Barselone osvojio 14 trofeja posetiće "Nou Kamp" prvi put od kada je završio saradnju sa katalonskim klubom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Španski "AS" prenosi da je sve spremno za ponovni dolazak Pepa Gvardiole na mesto najvećih uspeha španskog trenera.

Pomenuti izvor prenosi da će strateg minhenskog Bajerna posetiti u Barselonu gde će sa tribina pratiti revanš susret 1/8 finala Lige šampiona između domaćeg tima i Mančester Sitija.

Ukoliko se pisanja španskog lista ispostave tačnim to znači da će Pep Gvardiola posetiti "Nou Kamp" prvi put nakon napuštanja Barselone što se dogodilo pre tri godine.

Španski fudbalski stručnjak odlučio je da u utorak i sredu poseti rodnu zemlju i uživo odgleda revanš susrete Lige šampiona koji se igraju u Madridu i Barseloni.

Jasno je da Gvardiola ništa ne prepušta slučaju pa tako neće propustiti priliku da na delu vidi potencijalne rivale njegovog Bajerna koji je prošle nedelje demolirao Šahtjor i plasirao se u 1/4 finale elitnog takmičenja.

Kada smo već kod Gvardiolinog povratka na "Nou Kamp" podsetimo na to da je bivši španski internacionalac nastupao u mlađim kategorijama "La Masije", da je 1992. sa prvim timom osvojio prvu titulu prvaka Evrope, a kasnije je kao trener Barseloni doneo dva trofeja u Ligi šampiona.

Posle svega ostaje nam da vidimo kako će navijači Barselone reagovati na povratak čoveka koji je velikim delima zadužio klub na duže staze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke