Gvardiola prihvatio ponudu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.05.2015.
17:31
Izvor: Sportske.net

Pre nekoliko minuta objavljeno da će Gvardiola naredne sezone imati novi posao!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Kako je objavio portal Bein sports, a prenele sve svetske agencije, Pep Gvardiola će se preseliti u Mančester Siti naredne sezone.

On je imao poziv Begristajna i Ferana Sorijana direktora "Građana" sa kojima je nekad sarađivao u Barseloni i izgleda da će od leta zameniti Pelegrinija.

Iako ima ugovor na još godinu dana, izgleda da je Katalonac razočaran porazom od Barselone, teško je verovati da može da se plasira u finale, a samo titula nemačkog prvaka nije dovoljna.

Iako je Bajern najavljivao da će probati da ubedi Pepa da potpiše novi ugovor, on o tome nije želeo da razgovara, pominjani su i uslovi među kojima je bila rekonstrukcija ekipe i sklanjanje nekoliko starijih igrača, među njima je i Švajnštajger.

Videćemo da li su ove informacije tačne, Gvardiola je već rekao da mu je plan posle Bajerna Engleska, a da bi zatim mogao da preuzme reprezentaciju, najverovatnije Katar, pred Mondijal u toj zemlji 2022.

Do kraja sezone je još par nedelja, Siti ga čeka otvorenih ruku i čini se da ćemo videti očekivani dolazak među "Građane".

Priča se da će prvo pojačanje kluba biti Pol Pogba za koga su spremni da plate blizu 100 miliona evra!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak