Gvardiola oprezan pred utakmicu sa Halom

Autor: Beta Beta
nedelja 25.12.2016.
18:07
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa u poslednje vreme popravila odbranu, ali da "svašta" može da se dogodi u predstojećoj utakmici protiv Hala i pozvao svoj tim na oprez.

Beta/BAP Photo/Rui Vieira
Beta/BAP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija igraju sutra, na Boksing dej, na gostovanju protiv Hala, u Premijer ligi.

Čini se da je odbrana slaba karika u timu Sitija, ali je Gvardiola rekao da se igra njegove ekipe u defanzivi popravlja.

"Veoma je važno biti čvrst na sredini terena i pozadi. U utakmicama protiv Votforda i Arsenala naši protivnici su imali malo šansi, ne samo zbog naše odbrane već zato što smo igrali visoki presing. Kontrolisali smo igru preko kontranapada, kada smo morali da ih koristimo. Zbog toga su imali malo šansi pred našim golom, ali svaka utakmica je drugačija. Apsolutno svašta može da se dogodi u svakom meču", rekao je Gvardiola za "Skaj".

Hal je poslednji na premijerligaškoj tabeli sa 12 bodova iz 17 utakmica i bez pobede je u poslednjih šest prvenstvenih utakmica, ali je Gvardiola oprezan.

"Počeli su prilično dobro. Naravno, nisu u dobroj situaciji, ali gledao sam mnogo njihovih utakmica, oni su posebna ekipa. Razgovarao sam da (Davidom) Silvom i još nekim igračima i podelili su mi savete o tome šta znači igrati protiv Hala na Boksing dej. Ono što sam naučio ovde za kratko vreme je da razlika izmedju prvih 10 i poslednjih 10 nije toliko velika i da je zbog toga teško pobediti", naveo je on.

U sutrašnjoj utakmici neizvestan je nastup Pabla Zabalete, koji je povredio koleno u utakmici protiv Arsenala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raul Blanko7
Monday, 26.12.2016
06:05

Mozda kup neki osvoji..sreca pa ih ima dosta u engleskoj..a nesto vise..ligu ili ligu prvaka..nema ni teoretske sanse..

avatar
Monday, 26.12.2016
05:03

Mora ovde dvojka

avatar
vatreni bavarec
Sunday, 25.12.2016
19:36

ubedlivo najveca prevara od trenera danasnice pep gvardiola sa njegova sranjena tika taka unistio je bayern hejnkens je za njega albert ajnstajn