Gvardiola održao lekciju Biliću - "Petarda" Sitija na "Olimpijskom stadionu" u Londonu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.01.2017.
22:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester sitija deklasirali su ekipu Vest Hema u susretu 1/32 finala FA Kupa.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Utakmica na "Olimpijskom stadionu" nije donela očekivanu dozu neizvesnosti.

Vest Hem je od samog starta bio inferioran, "Građani" su držali konce igre u rukama i na kraju zasluženo slavili sa 0:5 (0:3).


Mrežu Adrijana je načeo Jaja Ture sa "kreča" u 33. minutu, nakon što je prethodno Ogbona srušio Zabaletu u kaznenom prostoru domaćina.

Nakon toga, Feguli je imao šansu da odmah vrati "Čekićare" u meč, ali je bivši fudbaler Valensije bio neprecizan, više o tome OVDE.

Stigla je odmah i kazna, Sanja je odlično centrirao sa desne strane, a Nortvajt je u pokušaju da spreči Sterlinga da dođe do lopte, uspeo da pogodio sopstevnu mrežu.

Dva minuta nakon toga, sve je bilo jasno, odličan dupli pas igrača Sitija, Sterling izbija sam po desnoj strani, pronalazi Silvu u sredini, koji najpre šalje golmana Vest Hema Adrijana "po burek" a potom lako pogađa nebranjenu mrežu.

Sa 0:3 se otišlo na odmor, a nakon samo pet minuta igre u nastavku Aguero pogađa za 0:4. Sterling je dodao do Jaje Turea, ovaj je na prvu šutirao, a loptu je u mrežu Adrijana skrenuo Kun.

Potpuno demoralisani i dekoncentrisani igrači domaćeg sastava, primili su i peti gol. Igrao se 83. minut, kada je Džon Stouns postigao svoj prvi gol u dresu "Građana". On je bio najviši u skoku, nakon dobro izvedenog kornera Nolita.

To je bio i konačan rezultat, potpuna dominacija Gvardiolinih izabranika od samog starta i više nego zaslužen trijumf, nad indisponiranim Bilićevim Vest Hemom.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
King Didier Drogba
Saturday, 07.01.2017
00:58

Hocemo penal za Siti!

avatar
Saturday, 07.01.2017
00:47

Bilic sve blizi otkazu,cak mislim da su trebali ranije da mu se zahvale i probaju da probude tim sa novim trenerom...

avatar
MiljusWHU
Saturday, 07.01.2017
02:56

Prosle sezone je doveo Vest Hem do Evrope. Ove sezone skroz druga prica , verovatno si upravu. Medjutim i da ga ostave ne bih se zalio covek zna sta radi i verujem da ce u drugoj polusezoni napraviti bolje rezultate.

avatar
Gorčilo
Saturday, 07.01.2017
00:27

Siti jeste bio favorit ali definitivno nisam očekivao petardu.