Gvardiola: "Nezadovoljan sam"

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.04.2015.
15:23
Izvor: Beta

Kako i može biti zadovoljan nakon onakvog poraza?

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Trener fudbalera Bajern Minhena Pep Gvardiola rekao je da je bilo i pozitivnih stvari u poraznu njegove ekipe od Porta u prvom meču čevrtfinala Lige šampiona i dodao da Bavarci i dalje imaju šansu za plasman u narednu fazu.

"Nisam u potpunosti zadovoljan sa timom. Pokušali smo sve, ali nije lako igrati protiv ovako dobro pripremljene ekipe. Imamo komplikovan rezultat, ali nećemo odustati tako lako, pokušaćemo da ispravimo stvar u revanšu", rekao je Gvardiola.

Bajern Minhen je sinoć u Portugalu poražen od Porta sa 1:3 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

"Greške se događaju i fudbaleri su samo ljudi. Na ovom nivou zbog toga morate da platite cenu. Zadovoljan sam kako smo odreagovali posle dva primljena gola, ali nas je treći Portov gol uzdrmao ozbiljno", kazao je Gvardiola.

Kapiten Porta Džekson Martines rekao je da je srećan zbog postgnutog gola i upozorio na težak meč u revanšu na stadionu Alijanc arena.

"Srećan sam što uspeo ekipi uspeo da pomognem na pravi način. Znali smo da će Bajern biti superioran kada bude imao loptu u svom posedu i da će upravo i tome težiti. Tako da smo morali da vršimo pritsak na njih visoko po terenu i da im ne ostavljamo prostor na sredini", kazao je Martines.

Revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Bajerna i Porta igraće se sledećeg utorka u Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke