Gvardiola nezadovoljan: ''Ne može se ovako protiv Atletika''

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.04.2016.
12:12
Izvor: Beta

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da njegovi fudbaleri moraju da u drugačijem ritmu odigraju protiv Atletiko Madrida u revanšu polufinala Lige šampiona, kao i da nije zadovoljan posle poraza od 1:0.

Beta/AP Photo/Daniel Maurer
Beta/AP Photo/Daniel Maurer

Povezane vesti

"Moramo da drugi meč odigramo u drugačijem ritmu. Njihov gol je bio briljantan, ali je došao posle naše greške, jer smo nismo bili blizu njega. Nisam zadovoljan kako smo igrali. Biće teško ako im dozvolimo da trče i osvajaju faulove. Ovo nije dobar rezultat", rekao je Gvardiola.

Obe ekipe imale su svoje prilike, a Atletiko se ponovo oslanjao na svoju odbranu.

"Moramo da mislimo na to s kim igramo i kakav je Atletiko tim. Nismo mogli da postignemo gol. Imaju vrlo dobrog golmana, branili su se vrlo dobro, sa mnogo igrača nazad. Nije lako. Ekipe protiv Atletika stvaraju malo šansi, a mi smo napravili nekoliko
", rekao je Gvardiola.

Kao i njegov kolega Dijego Simeone, Pep je takodje pohvalio strelca gola Saula Njigesa, a onda rekao da će se tim prvo koncentrisati na domaće prvenstvo.

"Divim se Saulovom kvalitetu. Gledao sam ga ranije, on je sjajan igrač. Španski fudbal ima novi veliki talenat. Nama sada ostaje da probamo u subotu da osvojimo Bundesligu, a onda ćemo razmišljati o revanšu. Želim da ponovo pogledam ovu utakmicu, ovog puta mirno", rekao je Gvardiola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Friday, 29.04.2016
01:59

Guardiola je momak kojem nije poenta da uspe u nečemu... Već da u tome uspe na drugačiji način od svig drugih. Pa tako umesto da mu Alaba igra levog beka i Martinez zadnjeg veznog kao kod svih drugih trenera, njemu oni igraju štopere, Alonso koji je spor umesto da održava posed lopte i upošljava saigrače svojim sigurnim i preciznim pasovima kao što je to bio slučaj kod svih trenera kod kojih je igrao, on se juri sa brzim i agresivnim igračima Atletica, a Benatia, Gotze, Muller i ko sve ne umesto da igraju, kao što su kod svih drugih trenera igrali, greju mu klupu i čekaju neke bolje dane. I sad, kad bi on kojim slučajem osvojio LŠ sa ovakvom postavkom, bio bi nazivan fudbalskim genijem, prorokom, revolucionarem fudbalske igre, čudom od trenera, majstorom taktike i kreacije uopšte... Međutim, sve je verovatnije da će ga mnogi nakon ovog dvomeča nazivati... pa hajde, sami odaberite reč.

avatar
ZAGORENA LEZA
Thursday, 28.04.2016
18:46

Siti ovo rutinski osvaja

avatar
ppera1
Thursday, 28.04.2016
13:14

Najveće zasluge za to što Bayern nije zabio gol u Madruidu ima Gvardiola.

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 28.04.2016
13:08

Necu da kazem da je Gvardiola toliko los trener,ali je vise sreciniji nasledi nabildovanu Rajkardovu Barsu,nasledi nabildovan Hanksesov Bajern koji je unazadio da se ne lazemo,u Sitiju pada sav mit o njemu kao svemocnom!

avatar
Thursday, 28.04.2016
12:57

Navijam za Bayern 20 godina i iskreno kažem ispadamo jer mi možemo dati gol njima al daće i oni gol na Alliaz Areni.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 28.04.2016
14:08

Vjeruj druze...

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 28.04.2016
16:03

Navijam 10 godina pre Ronalda i secam se dve lige sampiona kojih je Real osvojio,sada cu da se secam njih 3 nadam se,ja peckam simkea I ostale,sa nekoliko realnih navijaca Barse pricam realno.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 28.04.2016
16:02

Ima 2,3 realna navijaca Barse i sa njima sam realan,a ove peckam jer misle da su svepametni,navijam samo desetak godina pre Ronalda,zato sto sam znao da ce se za 10 godina pojaviti Kristijano Ronaldo da igra za Real,kad mi navijac Mancester Sitija kaze da od skoro navijam za klub... :)

avatar
Penaldo Simuladore
Thursday, 28.04.2016
14:30

Fudbalski gledano Bayern ima sve što mu treba (odlične igrače, tim, domaći teren, atmosferu itd.) da bi zabio 3+ gola na Allianz Areni (pretpostavljam da će sigurno primiti jedan). Najteže će im biti da ne nasedaju na provokacije, da iskuliraju nesankcionisane faulove i što je najvažnije da 'hladne glave' pokušaju maksimalno da iskoriste nepun sat efektivne igre. Dodatni problem je što neće moći žestokim pritiskom da zabiju 2-3 gola za kratko vreme, jer znamo kako Atletiko reguje na pojačan pritisak: simuliranje faulova, valjanje po terenu, traženje da se lopta izbaci van dok se 'ne ukaže pomoć' njihovom igraču, ležanje Oblaka u šesnaestercu, zamena igrača koji sporije od puža izlazi sa terena itd. Baš kao Barselona u prošlom tako i Bayern u ovom kolu ne igra 'samo' za 'boje' kluba, prolaz dalje i eventualnu titulu, nego igra pre svega za odbranu časti fudbala. U ime fudbala im želim puno sreće u revanšu...

avatar
Larion@
Thursday, 28.04.2016
12:46

Da nije izostavio Milera i Riberija u pocetnom sastavu, da je na mestu centralnog defanzivca igrao Benatija umesto Martineza koji je klasicni zadnji vezni, i da uporno ne forsira Alonsa na tom mestu bilo bi svakako drugacije.

avatar
Thursday, 28.04.2016
12:17

Nojer - Alaba, Martinez, Boateng, Lam - Vidal - Riberi, Gece, Miler, Kosta - Levandovski.

avatar
Mario Götze - Return
Thursday, 28.04.2016
14:35

Nece Pep Gecea pre Tiaga...

avatar
Thursday, 28.04.2016
16:30

E, pa nece proci u finale, ako mu u startnoj budu Bernat, Alonso i Tijago.

avatar
RamboBabaManUtd
Thursday, 28.04.2016
14:56

Previse ti je ofanzivno to rodjace. Protiv ATM to ne prolazi, odma' stize kazna tipa kontra napad - gol.