Gvardiola: "Još ne planiramo proslavu titule"

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
20:52
Izvor: Beta

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je danas da njegova ekipa još ne priprema proslavu titule u Bundesligi.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je danas da njegova ekipa još ne priprema proslavu titule u Bundesligi.

Bavarci će četvrti put uzastopno biti krunisani za šampione ako, četiri kola pre kraja prvenstva, u predstojećem meču nemačkog šampionata pobede Hertu, a Borusija iz Dortmunda izgubi od Štutgarta.

Gvardiola, međutim, ne očekuje da će se Borusija "okliznuti".

"Ne zanosimo se, nismo planirali nikakvu proslavu titule, vratićemo se u Minhen posle utakmice. Očekujem da će Borusija pobediti Štutgart, tako da su nam potrebne još dve pobede", rekao je Gvardiola za nemačke medije.

"Bila bi ogromna čast da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu. Nijedan drugi tim u Nemačkoj to još nije uradio i bilo bi sjajno kada bismo to uspeli", dodao je Gvardiola.

Bajern je prvi na tabeli Bundeslige sa 78 bodova, dok drugoplasirana Borusija ima 71.

Ekipa Pepa Gvardiole sutra od 15.30 gostuje Herti, dok Borusija u istom terminu igra u gostima protiv Štutgarta.

Bajern je u novembru prošle godine pobedio Hertu sa 2:0, ali Gvardiola ne očekuje lak posao protiv ekipe koja se bori za mesto u Ligi šampiona. Ekipa iz Berlina je trenutno četvrta na tabeli sa 49 bodova, dva manje od trećeplasiranog Bajer Leverkuzena.

"Herta bi mogla da pobedi... Oni imaju sjajnu sezonu, pokazali su da ih nije lako pobediti. I dalje imaju šanse za kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da će to biti veoma važna utakmica za njih", rekao je Gvardiola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipoo
Friday, 22.04.2016
22:23

gvardiola najbojli trener u poslednih 6 ... 7 godina ... volio bih da osvoi liga sampioni onako da zacuti sve kriticare koje bez respekta hejtuju tebe care jer si najbojli

avatar
ZAGORENA LEZA
Friday, 22.04.2016
21:09

Kad osvojiš sve onda slavi.