"Gvardiola je sledeći menadžer Sitija!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.04.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net

Tvrdi proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda, Pol Skols.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Izgleda da su najveće šanse da naredni menadžer Mančester Sitija dođe iz Nemačke. Da li će to biti Jirgen Klop koji od kraja sezone neće više biti trener Borusije ili će to biti Pep Gvardiola, sadašnji trener Bajerna iz Minhena, ostaje nam da vidimo u nekom narednom periodu.

Ekipa Sitija nije na svom nivou, sigurno je da neće odbraniti titulu u Premijer ligi, ispali su iz ostalih takmičenja, predstoji im borba za Ligu šampiona i ukoliko se desi da se ne plasiraju u najelitnije takmičenje u Evropi onda je sigurno da će Manuel Pelegrini dobiti otkaz.

U svakom slučaju, stolica mu se drma, a predviđa se da će na njegovo mesto doći neko od stručnjaka koji u ovom trenutku grade ime u Nemačkoj.

Klop se navodi kao logično rešenje, čak je i on u jednoj izjavi pre nekoliko meseci rekao da ga jedino interesuje Engleska pored Dortmunda, ali legendarni fubdaler Mančester Junajteda, Pol Skols, ne smatra tako.

"Sve informacije koje dolaze do mene u Mančesteru jeste da je će po završetku svog ugovora Pep Gvardiola preuzeti ekipu Mančester Sitija.", napisao je u svojoj kolumni Pol Skols.

Takođe, istakao je da ne postoji engleski menadžer koji je u ovom trenutku sposoban da odvede ekipu do završnice Lige šampiona, ali veruje da su Gvardiola i Klop sposobni za takve stvari.

"Obojica su igrali veoma važnu ulogu u svetskom fudbalu u poslednjih 6-7 godina, obojica su osvajali domaće šampionate i u Gvaridolinom slučaju, dve Lige šampiona sa Barselonom. Njih dvojica bi mogli dosta toga da donesu Premijer ligi u narednim godinama.", rekao je Pol Skols.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke