Gvardiola ishvalio Monako na sva usta

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 20.02.2017.
15:56
Izvor: Sportske.net

Menadžer "Grašana" pred duel sa "Kneževima" istakao da mu se veoma dopada kako lider francuske Lige 1 igra ove sezone.

BETA/AP Photo/Petros Giannakouris
BETA/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Mančester Siti i Monako u utorak na 'Etihadu' dele prvi megdan u 1/8 finala Lige šampiona.

Ni jedni , ni drugi ne dočekuju ovu utakmicu u pobedničkom raspoloženju, 'Građani' su remizirali bez golova sa drugoligašem Hadersfildom u 1/8 finala FA Kupa i moraće u revanšu pred svojim navijačima da pojure plasman u narednu runu, dok su 'Kneževi' osvojili samo bod protiv Bastije na Korziki u 26. kolu francuskog prvenstva.

Monako je najefikasinija ekipa u pet najjačih evropskih liga u dosadašnjem toku sezone, puleni Leonarda Žardima daju skoro tri gola po utakmici, a Pep Gvardiola ne krije da mu se izuzetno dopada što njegov naredni rival gaji ofanzivan stil fudbala.

"Stvarno sam impresioniran koliko su dobri. Njihovi bekovi igraju kao krila i mnogo više vremena provode na protivničkoj polovini. Ma, ubijaju."
slikovit je bio Katalonac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd1993
Tuesday, 21.02.2017
17:45

I ovaj poceo da kopira veliko murinja...

avatar
NIKE
Monday, 20.02.2017
22:48

Da te vidimo Pepice od čega si satkan, imaš duplo skuplji tim od Monaka, ako ispadneš bit će nam sve jasno, jer si šanse u ligi sve izgubio na polu sezoni, sa 200m na ljeto prosutih, samo si okupao šamijaše i držao posjed lopte.

avatar
amigo999
Monday, 20.02.2017
21:15

vec se opravdava ako ispadne

avatar
Monday, 20.02.2017
18:18

stvarno su jaka ekipa , mnogo njihovih utakmica ove sezone sam gledao i zaista su dobri, fabinjo,bernardo silva ,dirar, falkao se vratio u formu

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 21.02.2017
00:38

Mbape zapamti to ime jer ce biti veliki igrac ima samo 18 godina.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 20.02.2017
17:44

Monako je silna ekipa igraju lijep fudbal.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 21.02.2017
00:39

Bas to za razliku od Barselone koja je kontra i loto ekipa.

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 20.02.2017
17:25
avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 22.02.2017
13:17

To sto sam napisao da Siti nije gigant ne znaci da ih mrzim,samo sam bio realan. A onaj komentar u kojem sam napisao da ce Siti primiti bar dva gola,bio je upucen navijacu Barse koji uvek pise u stihovima,ja sam mu tako odgovorio. Imas moj komentar u kojem stoji da sam navijao za Monako ali mislim da Siti prolazi,tad sam pisao bez zezanja. I na osnovu cega si zakljucio da mrzim Siti?

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 22.02.2017
20:13

Druze,i Dinamo iz Vranja ima svoje legende,pre svih Zareta. Oni su uvek bili beton liga,amaterski klub al su imali igrace iz njihovog mesta koji su godinama bili u klubu. Fora je da mnogi klubovi imaju svoje legende,igrace koji dugo vremena igraju kod njih,ali ti igraci trebaju da budu i legende dalje od svog kluba. Maldini,Skols,Pujol,Dzerard,Toti,Zaneti... legende svojih klubova ali i svetske fudbalske legende. Ne broje se pare koje klub ima kada se odredjuje da li su giganti. Gleda se broj trofeja,koliko dugo su u vrhu,da li su poceli davno da ih osvajaju ili kad su dosli bogati vlasnici,kakvi igraci su nosili dres tog nekog kluba... Spominjes mi Roada koji je bio prosecan igrac,isto kao sto je i Siti bio prosecan klub dok nisu dosli Arapi,sredina ili donji deo tabele. Sad imaju pare ali jako mali broj trofeja,neki igraci su bili godinama kod njih ali nisu to legende dalje od njihovog kluba,nisu ostvarili nista veliko i daleko su od igraca koje sam pomenuo. Lepo je to sto pratis fudbal i sto podrzavas neki klub,ali trebas biti realan. Siti ce mozda jednog dana stvarno biti gigant ali to sad prosto i jednostavno nisu. Nema veze sto igraju jaku ligu,igra je i Leganes pa nije gigant,nije ni Stouk,ni Frajburg... Ako njih kupi neko bogat nece postati giganti,mnogo vremena mora da prodje da bi ti postali. Smesni su ti komentari i ovo je zadnji put da se spustam na tvoj nivo i da ti odgovaram. Nadam se da ces jednom razumeti znacenje reci gigant i shvatices tad koliko nisi u pravu. Pozdrav mali i uci,gledaj fudbal i ukljuci malo mozak,postavetuj se sa nekim iskusnijim i pametnijim od sebe.

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 22.02.2017
18:42

Samoo po jednoj osnovi nijee gigant nijee velik npr kao Real,Bajenitd. Po svim ostalim gigant kojii pluta u samom vrhu najjacih i najbogatijih, velicina osrednja, gigant je i to je jedino sto je realnost. Po tvojim komentarima prema namaa navijac si ili Junajteda ili Liverpula velikim slovom ovo nikada ne bih pisao ali to radim iz postovanja prema pojedinim ovde. Druze, zivis u vremenu gde Mancester nijee bio jak, TO JE PROSLOST, racunaj duguu HISTORIJU, nasee legende kojee su po 15-17 god bilii u klubu, nas Maine Road jedan jedini, imamo nesto i trofeja imamo rekord protiv Stouka po broju navijaca to je davno na Roadu biloo. Preko 85 hiljada ih je biloo (bitno je da postojimo od Arapa) moguu ti ja jos svasta pricati, ne bih zavrsio Bog zna kad. Takoo da, spojis solidnu HISTORIJU i sve ovo sadaa, gigant 100% i to je cinjenica prihvatio ti to ili ne, nebitno. Nisii realan, tacka kraj po tome znam tvoj stav pfema namaa ako si navijac pomenutih onda se ne cudim...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 20.02.2017
16:57

ubice ih monako