Gulit ima 'lek' za Depajevu krizu

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 03.01.2016.
17:46
Izvor: Sportske.net

Legendarni holandski fudbaler kritikovao svog mlađeg sunarodnika.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Premijer liga je u svojoj istoriji imala mnogo vrhunskih fudbalera, koji su došli iz Holandije.

Ipak, navijači 'Đavola' se nadaju da će Depaj postati 'novi' Rud Van Nistelroj, a ne 'novi' Alfonso Alveš.

Talentovani Holanđanin je na 'Teatar snova' stigao iz redova PSV-a kao veliko pojačanje, ali bar za sada, nije pokazao gotovo ništa.

Bivši reprezentativac 'Oranja' veruje da je životni stil, koi gaji njegov zemljak, jedan od faktora njegovih loših partija.

"Veliki sam poštovalac Memfisa, ali on će morati nešto da uradi da opovrgne titulu najgoreg pojačanja u Premijer ligi u 2015. godini", rekao je Gulit.

"Depaj ima mnogo kvaliteta, ali moraće malo da se spusti na zemlju. Ne može se voziti Hamer ili Rols Rojs, kada tako loše igrate. On mora da se skoncentriše samo na fudbal, bilo bi šteta da straći talenat zbog nekih drugih stvari. Moraće da prihvati kritiku i da izvuče pouke iz svega", dodao je Gulit.

"Nko ne treba da se zadovoljava mali stvarima. Ako iz tri šanse postignete smao jedan gol, to znači da nešto ne valja. Ako dobijete, morate da prihvatite pritisak, i odigrate najbolje", zaključio je Gulit.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Andric
Monday, 04.01.2016
09:47

mislio sam kad je doso u man utd da je ekstra ali obican prosek

avatar
Adnan
Sunday, 03.01.2016
19:16

Poceo je malo bolje da igra,ali nije do snage ili brzine,nego odluka koje donosi na terenu.To bi trebalo da se popravi,sad je prikupio iskustva.Mora da sazri.Martial sa druge strane ko da ima 30.