Gudelj do kraja godine u Jong Ajaksu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.11.2016.
20:24
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Gudelj neće biti u konkurenciji za prvi tim Ajaksa do kraja kalendarske godine, saopštio je nakon reprezentativne pauze trener "Kopljanika" Peter Bos.

Beta/AP Photo,CTK/Radek Petrasek
Beta/AP Photo,CTK/Radek Petrasek

Povezane vesti

Vezni fudbaler Ajaksa Nemanja Gudelj izgubio je krajem septembra mesto u startnoj postavi "Kopljanika", a svoje nezadovoljstvo statusom rezerviste prvi put je pokazao početkom novembra.

Nakon što je priznao da psihološi ne može da podnese sedenje na klupi za rezerve usledila je reakcija stručnog štaba, pa je Nemanja Gudelj prekomandovan u Jong Ajaks.

Strateg "Kopljanika" Peter Bos izjavio je nakon reprezentativne pauze da će status Nemanje Gudelja ostati nepromenjen do kraja kalendarske godine.

"Gudelj će do zime trenirati sa Jong Ajaksom. Da li će i igrati za njih - ne znam. Verovali smo da će tokom pauze trezveno razmisliti o svemu, ali ništa se nije promenilo" rekao je Peter Bos.

Srpski vezista upisao je deset nastupa u dresu Ajaksa tokom tekuće sezone, ali poslednji put bio starter u Erediviziji još 18. septembra u susretu sa Heraklesom.

Momak rođen u Beogradu odigrao je sve četiri utakmice za nacionalni tim Srbije u tekućim kvalifikacijama, s tim što je u poslednjem susretu sa Velsom šansu dobio tek u završnici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Saturday, 19.11.2016
02:14

Pa ne prolazi bezobrazluk uvek, nije on zaduzio Ajax pa da mu mesto osigurano

avatar
Saturday, 19.11.2016
00:34

Ovaj je lud, niej Gudelj neki majstor, ali ovaj trener je svakom ko kaze da mu nesto smeta rekao evo ti pricaj u omladincima, ko da covek zeli da unistava karijere. Mislim aj neka klupa, aj nesto, ali covek nema nineke rezultate, a sa pola ekipe se vec posvadjao.

avatar
Nikola Nikolic
Friday, 18.11.2016
23:13

Kako bih voleo da namerno ode u Fejnord

avatar
Millanista 00
Friday, 18.11.2016
22:51

Problem je onda kod trenera, da mu igrac koji moze da igra 6-7 pozicija, grije klupu, to je greska trenerova. Gudelj moze da igra i desnog i lijevog beka, defanzovnog veznog, centralnog veznog, veznog desnog i veznog lijevog.

avatar
nikola nikola1
Friday, 18.11.2016
22:03

Tu ocigledno nije problem do Gudelja vec do trenera jer on je vec posalo u drugi tim El Gazija, Bazura I jos neke igrace.

avatar
Zigara
Saturday, 19.11.2016
02:14

Jaci im drugi tim od prvog :D

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 18.11.2016
21:45

Ovaj trener nema pojma bio im je glavni igrac nista Nemanja u januaru zatrazi odlazak mozes ti u bolji klub